NASA: Nu este exclusă posibilitatea ca extratereștrii să fi vizitat Pământul

Data: 16/12/2021 | Autor: .

NASA: Nu este exclusă posibilitatea ca extratereștrii să fi vizitat Pământul

Nu este exclusă posibilitatea ca extratereștrii să existe și să fi vizitat planeta noastră. O spune NASA, într-un raport oficial, ,,Fenomenele aeriene neidentificate’’, publicat pe 13 decembrie 2021.

The Sun relatează că, în raportul de 325 de pagini, publicat în temeiul unei solicitări privind libertatea de informare, pe GovernmentAttic, scrie negru pe alb că NASA ”nu a descoperit semne de viață extraterestră, dar explorează Sistemul Solar și nu numai pentru a ne ajuta să răspundem la întrebări fundamentale, inclusiv dacă suntem singuri în univers”.

Documentul afirmă că Agenția spațială din Statele Unite are ”unul dintre obiectivele cheie ale sale, căutarea vieții extraterestre din univers”.

”De la studierea apei de pe Marte, la sondarea promițătoare a ”lumilor oceanice”, cum ar fi Titan și Europa (Luni ale lui Saturn, respectiv Jupiter -n.a.), până la căutarea de semnături biologice în atmosferele planetelor din afara Sistemului nostru Solar, misiunile științifice ale noastre lucrează împreună cu scopul de a găsi semne inconfundabile ale vieții, dincolo de Pământ”, arată raportul NASA.

Oamenii preistorici, legături cu extratereștrii? O specie necunoscută, descoperită în ADN-ul uman

OZN-URILE EXISTĂ?

Noile dezvăluiri ale NASA vin după ce, în iunie 2020, agenția recunoștea oficial faptul că a investigat o serie de OZN-uri misterioase.

”Natura științei este de a înțelege mai bine necunoscutul. Când aflăm despre fenomene aeriene neidentificate (cunoscute sub numele de OZN-uri), ele ne deschid ușa către noi întrebări științifice de explorat. Majoritatea aparițiilor UAP (unidentified aerial phenomena) are ca rezultat date foarte limitate, de obicei înregistrări video dintr-un singur unghi, care pot fi validate doar cu mărturiile martorilor oculari”, se arată în raportul NASA.

Area 51, noi dezvăluiri! Un clip video document despre extratereștri

Recent, un pilot american de avion, care zbura deasupra Oceanului Pacific la o altitudine de aproximativ 12.000 de metri, a rămas stupefiat când a văzut și a filmat o flotă de 12 OZN-uri misterioase, care se deplasa cu viteză, în apropiere. Imaginile le vedeți în clipul de mai jos.

Cine i-a învățat pe babilonienii antici….trigonometrie? Au fost extratereștrii?

Misterul Wolf 359. Locul unde s-ar putea afla extratereștrii, descoperit matematic!