Area 51, noi dezvăluiri! Un clip video document despre extratereștri

Data: 22/10/2021 | Autor: .

Area 51, noi dezvăluiri! Un clip video document despre extratereștri

Adepţii teoriilor OZN afirmă că oamenii au deja acces la tehnologia extraterestră şi că misiunile spaţiale, alături de apariţia calculatoarelor, internetului, telefoanelor mobile şi altor tehnologii din prezent sunt legate de capturarea unor OZN-uri prăbuşite pe Pământ.

Poate cel mai cunoscut incident este cel de la Roswell, din New Mexico, din 1947, cand se spune că un OZN s-ar fi prăbuşit în deşert şi ar fi fost capturat de armata americană, iar de atunci este studiat în baza militară Area 51.

În ultimii ani au apărut zeci, dacă nu sute de reportaje care prezintă dovezi indirecte privind capturarea unor OZN-uri.

ozn roswell gadgetreport.ro

Fox Nation a lansat un nou film documentar, intitulat”Secretele Area 51″, în care relatează, cu probe indubitabile, despre faptul că americanii au testat tehnologii extraterestre, recuperate odată cu prăbușirea unui OZN.

Fox News relatează că noile dovezi privind procesul de recuperare a tehnologiilor extraterstre au fost scoase recent din arhive, dupa ce au aparut documente declasificate, iar filmul de la Fox Nation analizeaza ceea ce ar putea ascunde guvernul Statelor Unite in Zona 51.

In film comentariile dezvaluie ce se petrece in Zona 51. „Era prin 1955, cand au inceput testele de zbor in Zona 51. Au existat aparitii de OZN-uri, bineinteles, inainte de asta”, a spus Nick Pope, cunoscut ufolog britanic.

Vedeti reportajul pe acest LINK.

„Nimeni nu era conectat cu Zona 51, in trecut. Nu ai fi putut alege un loc mai bun (pentru teste secrete-n.a.) decat acolo”, a declatrat TD Barnes, autorul cartii „The Secret Genesis of Area 51”.

Si marturiile despre secretele din baza militara secreta abunda in filmul documentar de pe Fox Nation. „Lumea care a fost acolo stia ca in interior se intampla ceva special in desertul Nevada, in Zona 51, despre care Armata SUA nu voia sa se stie, legat de operatiunile Top secret”, a afirmat John Greenwald, fondatorul The Balck Vault.

Fostul pilot din Zona 51, locotenent colonelul Tony Bevaqua a remarcat modul in care personalul guvewrnamental „pur si simplu nu vorbeste despre asta”, deoarece locul a fost blocat, fiind interzis publicului.

Area 51, noi dezvăluiri! Un clip video document despre extratereștri

„Analizand baza militara aeriana din Zona 51 am constatat ca spatiul aerian de acolo este restrictionat”, a spus Gabe Zeifman, pilot privat si fotograf amator. „Acolo se dezvolta proiecte de aeronave secrete ale guvernului SUA, despre care acesta nu admite ca s-ar realiza”, a declarat dr. David Robarge, istoric CIA.

Area 51 este o baza militara secreta situata la aproximtiv 190 de kiloemtri nord-vest de Las Vegas, in desertul Nevada, pe asa-numita „autostrada extraterestra”.

Vechea chestiune a fost scoasa recent din arhive, dupa ce au aparut documente declasificate, iar filmul de la Fox Nation analizeaza ceea ce ar putea ascunde guvernul Statelor Unite in Area 51.

Avem deja tehnologia extraterestra?

Cât de evoluaţi sunt extratereştrii faţă de noi? Cum am putea descifra şi folosi cunoştinţele lor despre tehnologie şi lumea care ne înconjoară?

Nikola Tesla, în contact cu extratereștrii?

Nikola Tesla, considerat drept cel mai mare inventator al lumii, ar fi intrat in contact cu extraterestrii, iar inventiile sale ar fi fost rodul acestor intalniri. Cel putin asta afirma Philip J. Corso, ofiţer de informaţii, membru al Consiliului Securităţii Naţionale al SUA şi şef al Direcţiei de Tehnologii Străine a Armatei Terestre SUA.

Într-o carte publicata in 1997, intitulată The Day After Roswell, Corso afirma că dintre cele peste 1000 de invenţii extraordinare ale acestui savant genial, doar 129 au fost patentate.

Invenţiile lui Tesla au stat la baza realizării radarului, ciclotronului, televizorului, reţelelor mondiale de radio şi tv, internetului, telefoanelor mobile celulare. Multe altele sunt disponibile, insa ar fi folosite in secret, de la „bobinele Tesla“ care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitaţia sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staţionare.

Nikola Tesla a mărturisit că a ajuns să intre în contact cu o civilizaţie extraterestră folosind în experimentele sale de transmisie/recepţie echipamente inventate de el însuşi pentru comunicaţiile la mare distanţă.

În cartea sa, Philip Corso  afirmă că microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. De altfel, uriaşul salt tehnologic care s-a produs în ultimii 60 de ani ar putea fi foarte greu de explicat prin „progresul spontan al omenirii“.

Noi imagini cu extraterestrii de la Roswell (VIDEO)