Samsung Galaxy Buds Live. Cum vor arăta noile căști wireless

Data: 9/07/2020 | Autor: .

Samsung pregătește lansarea, în următoarele săptămâni, a noilor căști Galaxy Buds Live, alături de Galaxy Watch 3. Sammobile prezintă câteva imagini și detalii despre noile produse.

Samsung Galaxy Buds Live a trecut deja de procesul de certificare FCC, având numărul de model SM-R180. Cel  mai probabil, căștile și noul ceas vor fi prezentate oficial cu ocazia evenimentului Unpacked 2020, din 5 august, când sud-coreenii vor lansa și noile generații Galaxy Note 20, Galaxy S Flip 5 G, Galaxy Fold 2 și tableta Galaxy Tab S7.

Galaxy Wearable confirms Galaxy Watch 3 and Galaxy Buds "Live"

Informațiile Sammobile acreditează ideea că noile căști wireless vor avea o formă de boabă de fasole, total diferită față de Galaxy Buds Plus. Sud-coreenii consideră că acest nou format va fi mai confortabil pentru utilizatori, fiind mai ușor de prins în urechi.

Samsung Galaxy Note 20, dezvăluit. Primele imagini reale apărute pe un site oficial

Samsung Galaxy Buds Live vor dispune de funcția de anulare activă a zgomotului ambiental cât și de un player de muzică încorporat, o premieră în materie. Cel mai probabil, căștile vor reda muzica și alte fișiere audio de pe spațiul intern de stocare, care ar urma să fie de 8 GB.

Galaxy Watch 3 and Galaxy Buds Live earphones to be revealed in July

Sony WF-1000XM3, cele mai bune căști wireless de pe piață?

Noile căști wireless vor fi lansate în trei variante – negru, cupru și alb, și vor costa sub 150 de dolari.

Tronsmart Onyx Ace. Cum se comportă căștile wireless de 150 de lei

Galaxy Watch 3. Primele informații despre noul smartwatch Samsung