Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi mai ieftin decât modelul precedent

Data: 5/07/2021 | Autor: .

Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3, model care urmează să fie lansat în luna august de sud-coreeni, va fi cu 100 de dolari mai ieftin decât modelul din 2020. Potrivit tipster @FrontTron , prețul lui Galaxy Z Flip 3 ar putea fi de 1.249 USD pentru varianta cu 8 GB RAM și 256 GB stocare. 

Nu este încă foarte clar dacă Samsung ar lansa o variantă a smartphone-ului cu RAM sau capacitate de stocare mai mare. Viitorul smartphone ar putea fi lansat în patru culori: bej / alb, negru, verde măslin și violet.

Chiar dacă va avea un preț mai mic, Galaxy Z Flip 3 va aduce diverse îmbunătățiri față de predecesorul său.

Telefonul va avea un ecran mai mare, Super AMOLED de 1,9 inci, iar ecranul său pliabil de 6,7 inci va avea o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Samsung anunță un telefon misterios. DualFold, o premieră mondială!

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni, de asemenea, echipat cu un procesor Snapdragon 888 mai rapid, cu conectivitate 5G. Probabil că nu va exista un model exclusiv 4G, cel puțin inițial.

Se estimează ca Galaxy Z Flip 3 va include o configurație cu cameră dublă de 12MP + 12MP în exterior și o cameră selfie de 10MP în interior.

Telefonul ar putea rula One UI 3.1.1 bazat pe Android 11. Alte caracteristici includ o baterie de 3300 mAh, un cititor de amprente montat lateral, o clasificare IP pentru rezistența la praf și apă și încărcare wireless la 15 W.

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 4G LTE Wi-Fi Bluetooth FCC Certification

GPS, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC și difuzoare stereo sunt, de asemenea, așteptate să fie standard pe noul telefon.

Noi imagini cu prototipul Samsung Galaxy Watch4

Am testat Oppo X 2021. Telefonul revoluționar care se rulează!