Şi-a schimbat numele în iPhone 7, pentru a câştiga un telefon

Data: 31/10/2016 | Autor: .

Olexander Turin a primit, oficial, numele de iPhone 7 Turin

Un ucrainean în vârstă de 20 de ani şi-a schimbat numele la Starea Civilă pentru a câştiga un smartphone iPhone 7. Olexander Turin a primit, oficial, numele de iPhone 7 Turin, relatează GadgetReport.ro

Ucraineanul a participat la un concurs organizat de un retailer local, fiind primul care a dovedit că este în stare de un asemenea gest pentru a câştiga smartphone-ul Apple, în valoare de 850 de dolari. Schimbarea numelui l-a costat echivalentul a 2 dolari.

Familia lui iPhone 7 s-a declarat revoltată de decizia tânărului, cerându-i să îşi schimbe rapid numele înapoi în Olexander.

„Ne-a fost greu să acceptăm că nu a fost vorba de o glumă şi că este adevărat. Orice om din lumea asta încearcă să-şi exprime individualitatea. Ce a făcut Olexander este de neconceput”, a declarat Tetyana Panina, sora lui „iPhone 7”.

La presiunea familiei, Olexander Turin a declarat că are de gând să îşi schimbe numele înapoi, profitând de faptul că regulamentul concursului nu îi interzice să renunţe la noul său prenume.