SmartDelay. Revolut oferă acces gratuit în lounge-uri atunci când zborurile au întârzieri

Data: 31/01/2020 | Autor: .

SmartDelay. Revolut oferă acces gratuit în lounge-uri atunci când zborurile au întârzieriUtilizatorii cu abonamente Revolut Premium și Metal ale căror zboruri au întârziere de cel puțin o oră vor avea acces gratuit în 1.000+ lounge-uri din peste 500 de aeroporturi din mai mult de 100 de țări, prin intermediul serviciului SmartDelay,   anunță Revolut, într-un comunicat de presă citat de GadgetReport.ro

Cu SmartDelay, utilizatorii Premium și Metal pot acum să se relaxeze în confortul unui lounge din aeroport, în timp ce își așteaptă zborul întârziat, indiferent de tipul biletului de avion.

Accesul în lounge, cu SmartDelay, include gustări și răcoritoare gratuite, Wi-Fi gratuit, ziare și reviste, precum și posibilitatea de a folosi facilități pentru business și conferințe, în funcție de disponibilitatea acestora. Departe de culoarele aglomerate din zonele de plecări ale aeroporturilor, călătorii se vor putea odihni, își vor putea încărca dispozitivele electronice și se vor putea relaxa. Clienții cu abonamente Premium pot oferi acces gratuit unei alte persoane în lounge pentru a se bucura de aceleași beneficii, în timp ce utilizatorii Metal pot fi însoțiți gratuit de alte trei persoane.

„Utilizatorii abonamentelor Premium și Metal pot acum să călătorească știind că doar cu câteva apăsări de buton în aplicația Revolut au posibilitatea de a-și aștepta zborul întârziat într-un mod confortabil, fără costuri suplimentare. În momentul de față utilizatorii Premium și Metal pot avea acces în lounge-uri la un cost redus, iar acest nou beneficiu adaugă un plus de acoperire și valoare în cazul în care apar momente imprevizibile pe parcursul călătoriei”, a declarat George Robson, Product Owner for Premium and Metal – Revolut.

Pentru a folosi SmartDelay, utilizatorii Premium și Metal trebuie să intre în aplicație și să introducă informațiile despre zbor. În cazul în care zborul înregistrat are o întârziere mai mare de 60 de minute, utilizatorii vor primi imediat, direct în aplicație, un tichet de acces gratuit în lounge-ul din aeroport.

Pentru mai multe informații despre SmartDelay, puteți vizita acest site.