Te pricepi la gadgeturi? Cum poti sa devii tester oficial GadgetReport.ro

Data: 20/03/2014 | Autor: .

GadgetReport.roGadgetReport.ro propune cititorilor sai, pasionati de tehnologie, sa devina testeri oficiali pe site-ul www.gadgetreport.ro, portal IT&C cu peste 100.000 de vizitatori lunar.

In cadrul rubricii Talks, va punem la dispozitie un spatiu nelimitat in care puteti scrie review-uri (text, foto, video), editoriale, stiri, analize si teste comparative.

Cele mai bune texte vor fi premiate si promovate de GadgetReport.ro in cadrul emisiunilor TV si pe site-urile partenere.

De asemenea, va putem facilita accesul, din partea GadgetReport.ro, la lansarile de produs din Capitala (telefoane, tablete, laptopuri etc.), conferinte de presa si alte evenimente conexe, inclusiv emisiuni TV.

Toate materialele realizate de voi vor fi insotite de datele personale (foto, email dedicat gadgetreport.ro, cateva cuvinte despre voi) in asa fel incat sa va puteti construi propria comunitate de cititori pe GadgetReport.ro

Daca sunteti cu adevarat interesati de domeniu si vreti ca, in timpul liber, sa ne impartasiti opiniile voastre, noi va asteptam sa ne contactati pe adresa office@gadgetreport.ro