Ti s-a descărcat telefonul? Cum îl încarci cel mai repede

Data: 9/03/2020 | Autor: .

Ti s-a descărcat telefonul? Cum îl încarci cel mai repede

Atunci când îţi e lumea mai dragă, când vrei să faci un selfie sau să dai un apel important, te trezeşti că ţi s-a descărcat telefonul. O chestie neplăcută care i se poate întâmpla oricui. Ce te faci în această situaţie, cum îţi încarci rapid telefonul? 

Primul sfat de care trebuie să ţii seama este să îţi încarci tot timpul telefonul cu încărcătorul original. Este construit special pentru a încărca bateria la un nivel optim. Dacă foloseşti altul cu o intensitate mai mică, timpul de încărcare va creşte.În plus, rişti să îţi strici bateria.

Ar fi ok, dacă ai posibilitatea, să îţi închizi telefonul chiar şi 10 minute, când îl încarci. O să vezi diferenţa imediat ce îl vei deschide. Asta pentru că, atunci când e deschis, telefonul foloseşte până la 50% din energia primită pentru funcţionarea lui în parametri normali.

Un alt sfat este ca, atunci când încarci telefonul, să dezactivezi toate serviciile care consumă multă energie, de la WI-FI la Bluetooth, GPS, NFC etc. Iar dacă vrei să îl încarci de la USB, să alegi un port 3.0 (cel cu mufa albastra), pentru că are mai multă putere.

În plus, dacă ai ceva bani de cheltuit, cumpără-ţi o baterie mobilă! Poţi să o iei cu tine în rucsac sau în buzunar şi să te ajute când ai mai mare nevoie.