Top Gear, la Amazon Prime! Au început filmările primului sezon

Data: 8/10/2015 | Autor: .

top-gear-amazon-prime

Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond, gazdele emisiunii Top Gear, au început filmările pentru noul lor show automobilistic, care va fi difuzat pe Amazon Prime. Cei trei realizatori TV au părăsit BBC după ce Jeremy Clarkson a fost dat afară pentru că s-a certat cu echipa tehnică.

Jeremy Clarkson a postat pe Twitter o fotografie în care prezintă echipa cu care va filma primul sezon din Top Gear la Amazon Prime, relatează Showbizreport.ro

Din imagine rezultă că vom vedea, în sfârşit, care este cea mai performantă maşină dintre Ferrari LaFerrari, McLaren P1 şi Porsche 918 Spyder, promisiune pe care Clarkson o făcuse la finalul ultimului sezon difuzat la BBC.

Mesajul de pe Twitter mai arată că filmările au fost realizate pe Portimao Circuit din Portugalia.

Noul show Top Gear ar urma să fie difuzat undeva în 2016. Amazon nu a dorit să prezinte detalii. Presa internaţională speculează că Amazon încearcă să exploateze capitalul de imagine şi audienţa de zeci de milioane de telespectatori pe care Top Gear o avea la nivel global, astfel că lansarea va fi atent pregătită şi însoţită, cel mai probabil, de o ofertă comercială dedicată.