Train your brain! GadgetReport.ro sustine un seminar despre tehnici si metode de comunicare

Data: 29/10/2012 | Autor: .

GadgetReport.ro continua sa sustina evenimentele pe care le consideram importante pentru dvs. Dupa ce am mediatizat un seminar dedicat protectiei drepturilor de autor, va invitam sa participati si la evenimentul “Tehnici si metode de comunicare, negociere si mediere“, organizat pe 7 noiembrie la Hotel Double Tree by Hilton din Bucuresti.

Comunicarea si negocierea, doua procese prezente in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi, fie ca este ea sociala, personala sau profesionala.

Doua procese de o importanta majora, interdependente si perfect interconectate.

Dar, cum poti sa stii masura in care ai fost inteles de catre interlocutorul tau? Cum poti sa afli, un feedback cat mai real al succesului negocierilor pe care le porti zilnic ?

Cum poti sa optimizezi toate acestea si, mai mult, sa descoperi si sa adaugi cunostinte si resurse proprii la ceea ce stiai si aplicai deja?

Exista de fapt o granita fina si usor de trecut catre manipulare si influentarea celuilalt ? Cum pot sa fac asta, sau cum pot sa ma apar?

Alaturi de acestea, vom discuta si expune aplicatii practice din tema medierii. Prezenta mai nou, ca si o obligatie legala a partilor aflate intr-un conflict, medierea va fi explicata si exemplificata celor prezenti de catre avocati specialisti in domeniu.

Pentru a afla raspunsurile la toate aceste intrebari, si pentru multe alte subiecte in plus, legate de tema seminarului, va invitam sa participati alaturi de specialistii nostri la : “Tehnici si metode de comunicare, negociere si mediere“

Pentru informatii suplimentare si inscriere rapida accesati : www.trainyourbrain.ro.