Allview P8 Energy şi P5 Energy. Două noi telefoane cu baterii uriaşe

Data: 2/09/2015 | Autor: .

Allview a anunţat lansarea smartphone-urilor P5 Energy şi P8 Energy, două modele noi care promit o autonomie spectaculoasă, graţie bateriilor de 4000 mAh respectiv 6000 mAh. Telefoanele oferă posibilitatea de a încarca alte device-uri, oferă timp record de convorbire, de vizionare video sau de navigare pe internet. În plus, ambele device-uri sunt Dual SIM şi oferă conectivitate 4G Dual Mode pe ambele Sim-uri, compatibilă cu standarde 4G, FDD şi TDD.

P5_Energy_AllviewP5 Energy dispune de un procesor Quad-Core 64-bit cu frecvenţă de 1GHz care asigură o utilizare fluenţă a dispozitivului, o memorie Flash de 16GB ce poate fi extinsă cu un card microSD de până la 32 GB. Dispozitivul rulează Android™ 5.1, Lollipop şi este echipat cu un display IPS OGS de 4,5’’ cu rezoluţie 854×480 pixeli şi un unghi larg de vizualizare de până la 178°. Camera principală a noulul P5 Energy este de 5MP cu Autofocus, iar cea frontală de 2MP. Sistemul audio DTS permite utilizatorilor audiţii cu un sunet redat clar atât în difuzoare căt şi în căşti.

P8 Energy se deosebeşte prin acumulatorul din cele doua celule SDI, fiecare având circuite de încarcare dedicate care, împreună cu tehnologiile pe care le utilizează oferă avantaje precum: încărcare rapida, consum redus de energie şi posibilitatea de a încarca alte device-uri mobile.

P8_Energy_AllviewUtilizatorii pot folosi device-ul în stand-by până la 750 de ore, până la 57.5 ore de convorbire, până la 120 ore de muzică, până la 12 ore de jocuri online, până la 23 ore de vizionare filme (11 filme) si până la 20 de ore navigare pe internet. Pe scurt, până la 4 zile de funcţionare în care utilizatorii beneficiază de toate funcţile unui smartphone.

Pe langă aceste performanţe, P8 Energy dispune de un sistem de management inteligent al consumului de energie, care prin activarea uneia dintre urmatoarele funcţii, poate prelungi timpul de funcţionare al device-ului: Mod Normal şi Mod Extrem (cu 5% energie în baterie utilizatorii beneficiază de 32 ore în stand-by şi 3 ore în convorbiri în acest mod). Circuitele de încărcare combinate cu un încărcător inteligent, capabil să-şi ajusteze tensiunea şi curentul între 12V/1,3A şi 5V/2A, oferă o mai buna disipare a căldurii pe perioada încărcării şi o încărcare mai rapidă.

P8 Energy are o construcţie solidă metalică şi o grosime redusă, de doar 8,5mm. Acesta are un display de 5,5 inch şi rezoluţie de 1280×720 pixeli fiind protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi Corning® Gorilla® Glass 3. P8 Energy are integrat un procesor Quad Core 64-bit cu frecvenţa de 1.3 GHz şi rulează sistemul de operare Android™ 5.1 Lollipop. Utilizatorii au la dispozitie 2GB memorie RAM şi până la 144GB memorie de stocare, adăugând un card microSD de până la 128GB suplimentar faţă de memoria internă de 16GB. Acesta dispune de 2 camere foto de 13MP, respectiv 5MP, şi de un sistem audio DTS pentru un sunet redat clar.

Ambele device-uri oferă posibilitatea de a accesa meniul şi funcţiile rapidă posibilitatea de a encripta fisiere şi fotografii pe care utilizatorii vor să le menţină private. Funcţia Chameleon se regăseşte atât pe P8 Energy cât şi pe P5 Energy şi permite transformarea interfeţei device-ului în una nouă de fiecare dată, deoarece se adaptează în funcţie de culorile mediului înconjurător în care se află utilizatorul.

Ambele smartphone-uri au Led Flash şi funcţii precum: Smile Shot, Face Beauty, Panorama, iar P8 Energy are în plus Modul profesional şi Magic Focus.

P5 Energy este disponibil pe bază de precomandă începând de astazi la preţul de 649 Lei, iar livrările vor începe din data de 01 octombrie 2015.

P8 Energy este disponibil pe bază de precomandă începand de astăzi la preţul de 1349 Lei, iar livrările vor începe din data de 06 ctombrie 2015.