Allview X2 Soul Style. Cel mai spectaculos smartphone românesc

Data: 17/11/2015 | Autor: .

X2 Soul Style (3)Braşovenii de la Allview au anunţat marţi lansarea noului smartphone X2 Soul Style, un dispozitiv cu dotări atractive și preț accesibil. Telefonul este oferit în două variante, la preţuri între 899 şi 999 lei.

Allview X2 Soul Style oferă două variante de dotări: cea standard, cu 2GB memorie RAM și varianta X2 Soul Style + care pune la dispoziție 3GB memorie RAM.

X2 Soul Style (2)Smartphone-ul X2 Soul Style plusează de asemenea la capitolul performanță grație procesorului Quad Core de 1,3GHz, soluției grafice Mali T720 și sistemului de operare Android™ 5.1 Lollipop.

X2 Soul Style este un smartphone Dual SIM, dotat cu un slot Micro SIM și unul Nano SIM.

Telefonul oferă viteze de download de până la 150 Mbps datorită conexiunii 4G. Aceasta se poate realiza alternativ pe ambele card-uri SIM, atât în standardul FDD cât și în cel TDD.

Designul slim este rezultatul utilizarii tehnologiei ONCELL cu ajutorul careia s-a încorporat touchscreen-ul în structura LCD-ului, grosimea dispozitivului fiind redusă astfel la 6,95 mm.

Display-ul de 5” HD IPS LCD oferă un unghi larg de vizualizare, un contrast remarcabil și culori captivante. Rafinamentul pe care-l inspiră X2 Soul Style se datorează și sticlei rezistente la zgârieturi Asahi Glass, care protejează atât ecranul cât și spatele telefonului. Sasiul realizat din aliaj de magneziu confera o rezistenta sporita la torsiune.

Camera principală de 13MP cu LED Flash are integrate 4 lentile, dintre care una de safir. Camera este dotată cu filtre antireflexie și UV, care permit capturarea imaginilor chiar și în condiții de iluminare scăzută.

X2 Soul Style (1)

Stilul utilizatorilor X2 Soul Style se va reflecta cu siguranță în fotografiile realizate de camera frontală de 5 MP. X2 Soul Style fructifică latura creativă a utilizatorilor săi prin numeroase funcții ingenioase: Face beauty, Smile shot, Gesture shot, Picture in picture mode, Motion track, Slow Motion.

Fotografiile dar și înregistrările video Full HD pot fi păstrate în siguranță în memoria Flash de 16GB ce poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 128GB. Card-ul microSD poate fi inserat în slotul microSIM al telefonului.

Prețul smartphone-ului X2 Soul Style este de 899 lei, iar X2 Soul Style + poate fi achiziționat la pretul de 999 lei. Device-urile sunt disponibile pe bază de precomandă începand de astăzi, 17 noiembrie.