Bose își închide magazinele din SUA și Europa

Data: 16/01/2020 | Autor: .

Bose își închide magazinele din SUA și Europa

Producătorul de căști și boxe Bose va începe treptat să închidă magazinele din SUA, Europa, Japonia și Australia. Compania va încerca să își vândă produsele în principal pe internet dar și prin intermediul partenerilor, relatează GadgetReport.ro

Decizia vizează 119 magazine din SUA, Europa, Japonia și Australia. Bose se va focusa pe vânzările online, însă își păstra cele peste 130 de magazine din China, Emiratele Arabe Unite, India, Asia de Sud-Est și Coreea de Sud.

Astăzi, Bose își vinde produsele la Best Buy, Amazon, Target, Apple Stores, comercianți de la terți și pe site-ul propriu.

,,Inițial, magazinele noastre de vânzare cu amănuntul le-au oferit oamenilor un mod de a experimenta produsele noastre. La vremea respectivă, a fost o idee radicală. Acum, însă, ne concentrăm asupra a ceea ce au nevoie clienții noștri și unde au nevoie’’, a declarat Colette Burke, Bose VP, citat de GSMArena.

Forța de vânzări din cele 119 magazine va fi disponibilizată. Bose speră, astfel,să își optimizeze cheltuielile și să evite pierderile financiare.