Cel mai puternic flagship killer. OnePlus 2 va avea 4 GB de RAM

Data: 8/07/2015 | Autor: .

One Plus 2, unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului 2015, va avea 4 GB de RAM, a confirmat oficial compania, cu numai cateva zile inainte de lansarea oficiala de pe 27 iulie. One Plus Two va ridica astfel stacheta in telefonia mobila la un nivel demn de dotarile laptopurilor.

Interesant este si faptul ca memoria va fi una de ultima generatie, LPDDR4, mult mai rapida decat standardul LPDDR3 prezent pe majoritatea telefoanelor de top din prezent.

GadgetReport.ro relata recent faptul ca One Plus 2 va avea un ecran 2K de 5,5 inchi, cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, incastrat intr-o carcasa metalica, un procesor Qualcomm Snapdragon 810 de generatia a doua si doua camere, de 5 respectiv 20 MP.

Telefonul va include, in premiera pe piata telefoanelor mobile, un port USB-C si un senzor de amprenta despre care se afirma ca ar fi mai bun decat Touch ID.

OnePlus Two va rula Oxygen OS, o versiune modificata de Android 5.0. Telefonul va fi rezistent la apa si praf si va include si posibilitatea unei experiente VR.

 

One Plus ar urma sa lanseze trei variante de One Plus Two. Potrivit BGR, in lista de certificari Bluetooth SIG apar trei versiuni de One Plus Two, A2001, A2003 si A2005, acestea fiind deja testate si gata de lansare.

Potrivit Ubergizmo, pretul modelului standard ar urma sa fie in jur de 450 de dolari! Detalii despre cum il veti putea cumpara aflati de pe site-ul oficial.