Descoperire pe Marte: un obiect extraterestru care arată ca o floare!

Data: 15/03/2022 | Autor: .

O fotografie realizată de roverul Curiosity pe planeta Marte a stârnit multe semne de întrebare la NASA. Este vorba de un obiect extraterestru care arată ca o floare.

Experții NASA au folosit instrumentul MAHLI (Mars Hand Lens Imager) de pe rover, pentru a putea capta imagini cat mai clare cu solul de pe Marte. Printre imaginile surprinse, cea cu corpul extraterestru sub formă de floare a suscitat cele mai multe semne de întrebare.

Ce este această formaţiune? Este una dezvoltată natural, este un mineral sau o construcție artificială?

Cercetătorii au evaluat fotografia, iar primele date arată că avem de-a face cu o formațiune ”din săruri numite sulfați”. Formațiunea minerală ar fi căpătat forma de floare din cauza eroziunii.

Sci Tech Daily relatează că aceste aglomerări de minerale par totuși rezistente la eroziune, astfel că nu este exclus ca acest obiect extraterestru să aibă o vechime de câteva zeci de milioane de ani.

Abigail Fraeman, coordonatorul adjunct al misiunii NASA, a declarat că cercetările sunt abia la început și că mineralele de acest tip ridică multe semne de întrebare. Au apărut pe planeta roșie în mod natural sau au fost aduse de pe alte planete, probabil de meteoriți?

Imaginile virale captate de roverul Perseverance pe Marte. Este un extraterestru?

O imagine captată de roverul NASA de pe Marte a declanșat o amplă dezbatere pe internet. În imaginea suprinsă într-unul dintre cratere se vede o mică pată alba, despre care unii cred că este un extraterestru.

Lad Bible relatează că totul a pornit de la un mesaj transmis de echipa Perseverance, pe Twitter, care prezintă noi imagini cu peisajul marțian.

Una dintre fotografii, în special, a atras atenția și a făcut oamenii să comenteze foarte mult. Instantaneul, capturat de Perseverance pe Marte, prezintă o zonă cu roci.

NASA a anunțat că roverul ”se uită înăuntru pentru a privi ceva ce nimeni nu a mai observat vreodată”.

Însă, cineva a răspuns cu o captură de ecran, care arată o mică pată albă, pe una dintre fotografiile trimise de rover de pe Marte, pe Pământ. El a adăugat că este ”cu siguranță un minuscul extraterestru alb”, iar rețelele de socializare au intrat în acțiune.

The mysterious triangle circled by a Twitter user. Credit: NASA

Un alt user afirmă că pata triunghiulară albă era un fel de ”semn”, în timp ce alți utilizatori au indicat o săgeată asemănătoare în partea dreaptă a imaginii.

 

”Ceva care poate nu a fost deranjat de mii de ani? Cine știe ce poate fi sub unele pietre dintre ele?”.

Image

NASA nu a comentat pe baza controversei generate de imaginea suprinsă de Perseverance pe Marte.

Credit: NASA

Chipul sculptat al unui extraterestru, descoperit în munții de pe Marte

„Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani” a fost descoperit în munții de pe Marte, relatează dailystar.co.uk. Descoperirea a fost făcută de un pasionat de astronomie, Scott C Waring, din Taiwan.

În imaginile transmise de la Marte, el a văzut imaginea. „Am găsit figura străveche a unui extraterestru sculptată în partea de sus a muntelui. Acesta arată ca profilul lateral al unei specii extraterestre aproape asemănătoare omului.

Fața este construită de-a lungul dealului într-un mod care seamănă foarte mult cu Muntele Rushmore și cu președinții americani sculptați pe el. Din analiza uzurii suprafeței, cred că aceasta are o vechime de peste 10.000 de ani!

Această față ne oferă o idee despre cum arătau extratereștrii care au populat planeta Marte cu mult timp în urmă. Ei erau în mod clar inteligenți, deoarece au sculptat această față pe munte. Este o dovadă incontestabilă că au existat ființe raționale pe Marte.”

Scott C Waring a comparat sculptura, despre care crede că are o vechime de 10.000 de ani, cu sculpturile președinților SUA de pe Muntele Rushmore.