EESTEC Olympics. Maraton de 24 de ore de programare pentru studenți

Data: 27/02/2019 | Autor: .

EESTEC Olympics. Maraton de 24 de ore de programare pentru studenți

EESTEC te provoacă la un nou maraton de 24 de ore de programare făcut de studenți pentru studenți! Ediția a 9-a a concursului de tradiție EESTEC Olympics aduce din nou cele mai mari premii la un maraton de programare din Politehnică, relatează GadgetReport.ro, partener media al evenimentului.

Concursul principal va avea loc între 16 și 17 martie și împreună cu partenerii noștri, Bitdefender, B/Programmer și Google, oferim premii în valoare de peste 4000 de euro. Alături de acesta am pregătit și 4 Side chalengeuri de 6 sau 12 ore cu premii în valoare de peste 1000 de euro fiecare, organizate în parteneriat cu BCR, Enevo, Ortec și UiPath.

Este greu să te hotărăști la ce concurs să participi? Ia cu tine 2 colegi și înscrieți-vă la toate! Aplica-ți până pe 3 martie pe www.eestec.ro/olympics, veniți la testele de preselecție între 4 și 9 martie și arătați-ne că puteți concura cu cei mai buni.

Te așteptăm și la Stand & Fun Day pe 14 martie, unde vei putea face cunoștință cu noi și partenerii noștri și vei afla despre planurile noastre de viitor.