Eşti fan Star Wars? Trebuie să ai aplicaţia oficială

Data: 8/07/2015 | Autor: .

star-wars-app

Lucasfilm si Disney Interactive au anuntat lansarea aplicaţiei gratuite Star Wars. Disponibilă pentru telefoanele şi tabletele cu Android şi iOS (iPhone, iPad), aplicaţia permite fanilor accesul direct la ultimele noutăţi legate de lansarea filmului Star Wars: The Force Awakens, alături de clipuri video, fotografii, update-uri de pe reţelele sociale şi diverse materiale promoţionale dedicate celui mai aşteptat SF din 2015.

Aplicaţia va reuni toate informaţiile pe care Lucasfilm şi Disney Interactive le postează pe pagina oficială StarWars.com, pe Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Tumblr şi Google+.

Atunci când Disney/Lucasfilm şi partenerii lor vor lansa, de exemplu, un joc pentru mobil, de pe aplicaţia dedicată vei afla aproape instant noutăţi şi vei avea acces la oferte promoţionale, inclusiv discounturi şi coduri de acces.
O altă noutate este includerea în aplicaţie a unei secţiuni speciale dedicată realităţii augumentate, în care vei putea interacţiona cu personajele din Star Wars, recreate în 3D.

Pe aplicaţia Star Wars vei vedea, în premieră, noile trailere video Star Wars: The Force Awakens şi Star Wars Rebels.

O altă facilitate, intitulată “Force Trainer,” îţi va permite să foloseşti telefonul pe post de sabie laser, iar în modul Selfie, vei putea să pozezi în diverse costume, în rol de Luke Skywalker, Jedi, Printesa Leia, Han Solo etc.

Toate detaliile despre lansarea filmului Star Wars: The Force Awakens le afli de AICI.

Aplicatia pentru iPhone o poti descarca deja de AICI, iar pe cea pentru Android de AICI. La ora redactarii materialului, aplicatia pentru Android genera o eroare care probabil va fi remediata in curand.