Google Lens va fi integrată în Google Photos. Update-ul, în următoarele zile

Data: 7/03/2018 | Autor: .

google lens Google-Lens-796x446-600x336

Google va oferi tuturor utilizatorilor aplicaţiei Google Photos posibilitatea de a folosi inteligența artificială pentru a identifica obiecte cu ajutorul camerei foto și a afla, astfel, informații contextuale. Google Lens va deveni secţiune distinctă în aplicaţia care salvează şi manageriază în cloud fotografiile şi filmele captate cu smartphone-ul.

Noua secțiune Lens din Google Photos le va permite utilizatorilor să îndrepte camera foto a telefonului Android spre diverse diverse obiecte pentru a le recunoaște și a accesa anumite informații despre acestea, cu ajutorul realităţii augumentate.

Cu Google Lens, utilizatorii vor putea afla, de exemplu, mai multe informaţii prin fotografierea unor etichete de produse, meniuri din restaurante sau inscripţii în limbi străine.

google lens google-lense-store-4-600x306

Cu Google Lens, funcţie disponibilă în prezent doar pe telefoanele Pixel, utilizatorii vor putea crea, totodată, un contact în agenda smartphone-ului doar prin fotografierea unei cărţi de vizită.

Google a început deja implementare funcționalității Lens în aplicația Photos, astfel că aceasta ar trebui să fie disponibilă tuturor utilizatorilor pe parcursul următoarelor 2-3 zile. Lens va fi lansată și pe iOS.

google lens google_lens_photos_1-600x300

Google Photos devine şi mai deştept. Salvează-ţi fotografiile nelimitat, în cloud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.