HOMTOM HT7. Tu ce îţi doreşti de la un telefon de 170 lei?

Data: 16/12/2015 | Autor: .

homtom hT7 gadgetreport.ro bun

Aţi intrat în febra cumpărăturilor de Moş Crăciun? Dacă vreţi să faceţi cadou un smartphone şi nu aţi fost mulţumiţi de ofertele de la noi, puteţi cumpăra telefoane ieftine şi bune din China, de pe site-urile pe care noi vi le recomandăm. Trimit produsele prin DHL sau prin Poştă şi veţi plăti un sfert din preţul pe care importatorii îl cer în România.

Un astfel de telefon, ieftin şi excelent pentru o utilizare obişnuită, fără pretenţii de flagship, este HOMTOM HT7, un telefon chinezesc pe care portalul GearBest.com îl vinde între 16 şi 22 decembrie la un preţ de-a dreptul şocant – 40 de dolari, adică aproximativ 160 de lei.

La aceşti bani, telefonul oferă facilităţi pe care alţii le vând la 1000-1300 lei.

HOMTOM HT7 vine cu un ecran IPS de 5,5 inchi, cu rezoluţia HD ( 1280 x 720 pixeli), prins într-un cadru cu margini metalice şi capac care poate fi scos şi, astfel, îi poţi schimba bateria şi să-i adaugi un card SD. Telefonul este propulsat de un procesor quad core MTK6580 Quad Core 1.0GHz şi 1 GB de RAM, configuraţie care, împreună cu procesorul video Mali-400MP, vor asigura o experienţă Android 5.1 fără întreruperi.

homtom hT7 gadgetreport.ro bun 2

Spaţiul de stocare are 8 GB însă poate fi extins până la 64 GB cu un card de memorie. La capitolul camere, HOMTOM HT7 prezintă dotări peste medie, oferind în primul rând un senzor Samsung de 8 MP, cu flashlight şi auto focus şi o cameră de selfie extrapolată la 5 MP.

Ca orice telefon chinezesc de ultimă generaţie, HOMTOM HT7 include Bluetooth 4.0, GPS şi dual-sim, fapt care vă permite să aveţi două numere de telefon simultan. Mai mult decât atât, telefonul are o baterie de 3000 de mAh capabilă să îi asigure o autonomie de până la 3 zile.

Telefonul îl puteţi cumpăra de AICI. Mai mult, primiţi gratuit şi o husă din silicon şi o folie.