iPhone 5SE. Apple pregăteşte un smartphone misterios

Data: 25/01/2016 | Autor: .

iPhone-5SE-GADGETREPORT.ROApple pregăteşte lansarea oficială, în primăvară, a unui nou smartphone, un gadget care aduce aminte de primele telefoane lansate de companie. iPhone 5SE, unde SE vine de la Special Edition, ar urma să prezinte un ecran de numai 4 inchi, dedicat persoanelor cu mâini ceva mai mici şi, de ce nu, copiilor, care nu pot să utilizeze un ecran de 5-5,5 inchi.

iPhone 5SE sau iPhone 6C, aşa cum mai este cunoscut, ar urma să prezinte un design similar cu iPhone 6 şi să ruleze unele componente hardware de pe ultima generaţie de iPhone.

Potrivit 9to5mac.com, telefonul va fi dotat cu procesorul Apple A8, alături de co-procesor M8 de pe iPhone 6 şi va oferi două camere, una de 1,2 MP de selfie şi o alta, principală, de 8 MP.

Disponibil în variantele argintiu, gri, auriu şi rose gold, iPhone 5SE ar urma să ofere conexiuni Wi-Fi ac, bluetooth 4.2, VoLTE şi NFC, pentru Apple Pay.

Dacă iPhone 5SE va fi lansat în martie, în septembrie vom asista la lansarea iPhone 7, cel mai performant şi subţire telefon din istoria Apple, cu un profil de 6-6,5 mm, cu cel puţin un milimetru mai subţire decât iPhone 6S. Pentru ca acest lucru să devină posibil, Apple ar urma să sacrifice jack-ul pentru căşti de 3,5 mm.

GadgetReport.ro relata, recent, că iPhone 7 ar urma să ridice şi mai mult standardele în industria IT&C, telefonul urmând să impună, printre altele, o nouă modă – căştile fără fir, prin bluetooth.

Cu alte cuvinte, în loc de căştile clasice cu fir, telefonul va primi o pereche cu bluetooth şi aplicaţia “AirPods”.
Dincolo de “AirPods”, telefonul ar urma să prezinte un procesor de patru ori mai rapid decât cel de pe iPhone 6s, o cameră cu deschidere f/2.0, un ecran Retina Full HD de 4,7 inchi, senzori îmbunătăţiţi pentru 3D Touch şi Force Touch, alături de o baterie mai bună, cu încărcare rapidă. iPhone 7 ar urma să fie rezistent la apă şi praf şi să ruleze iOS 10.

Citiţi mai multe detalii despre inovaţiile aduse de noul iPhone 7 în materialul GadgetReport.ro de AICI.