iPhone 6s, cel mai rezistent telefon! Primele teste cu noul smartphone Apple

Data: 22/08/2015 | Autor: .

iphone 6s test de rezistenta

Apple se pregăteşte de lansarea noii generaţii iPhone 6s. Pe internet au apărut primele imagini cu gadgetul care anunţă un nou record de vânzări. IPhone 6s ar urma să fie cel mai rezistent telefon produs de compania americană.

După scandalul „Bendgate”, de anul trecut, care a arătat că iPhone 6 este uşor de îndoit, acest lucru nu se va mai întâmpla cu noua generaţie de smartphone-uri.

Cel puţin asta demonstrează testele făcute de Unbox Therapy care a supus telefonul, cu succes, unei presiuni de 36 de kilograme-forta, de trei ori mai mare decât cea testată pe iPhone 6.

iPhone 6s a devenit mai rezistent pentru că Apple a folosit un alt tip de aluminiu, mai puternic si care se indoaie mult mai greu.

Clipul video al celor de la Unbox Therapy a strans peste 1 milion de vizualizări în numai două zile de la postarea pe YouTube.

Noile iPhone-uri 6s şi 6s Plus vor fi lansate pe 7 septembrie şi vor ajunge în magazine o săptămână mai tîrziu, perioadă în care se vor putea face precomenzi.

GadgetReport.ro relata, recent, că Apple a comandat furnizorilor săi din Asia producţia a 85-90 de milioane de unităţi din noile telefoane iPhone 6S şi iPhone 6S Plus . Comanda este una record, depăşind-o net pe cea de anul trecut, pentru seria iPhone 6.

Telefoanele ar urma să păstreze dimensiunile şi rezoluţiile modelelor din 2014, modificările urmând să fie mai ales la interior.

GadgetReport.ro relata, zilele trecute, ca noul iPhone 6s si versiunea iPhone 6s Plus vor aduce cateva imbunatatiri, printre care o cameră principală de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony.

Potrivit sursei, senzorul va imbunatati performanta camerei in conditii de luminozitate scazuta, altfel spus va face ca pozele facute pe intuneric sa iasa mult mai bine. Si autofocusul camerei va fi mai rapid, astfel incat, pe ansamblu, aceasta va fi una mult mai performanta.

iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vor aduce un plus de memorie, de 2GB, dublă faţă de cea de pe generaţia actuală. In plus, începând cu noua serie, Apple va trece la chip-urile de memorie LPDDR4, care vor asigura telefonului o viteză mult superioară.

Sporul de performanţă va fi consistent mai ales în jocuri şi aplicaţiile de iOS. În plus, memoria de 2GB LPDDR4 va consuma cu aproape 50% mai puţină energie, fapt care va determina o creştere semnificativă a autonomiei.

Noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor include şi funcţia Force Touch, considerată a fi cea mai importantă inovaţie de la introducerea display-urilor multi-touch.

Force Touch, disponibil si pe noile Apple Watch si Apple Macbook, va permite aplicaţiilor compatibile să măsoare forţa la apăsarea ecranului, oferind un parametru suplimentar pentru interpretarea comenzilortouch-screen.

In rest, noile telefoane vor include toate facilităţile prezente şi pe iPhone 6, de la Touch ID, NFC pentru Apple Pay, 802.11ac Wi-Fi, şi compatibilitatea 4g/LTE.