Ipoteza Oxford: Extratereștrii ar putea să invadeze Pământul

Ipoteza Oxford: Extratereștrii ar putea să invadeze Pământul

Extratereștrii ar putea să invadeze Pământul. O spun experții de la Institutul pentru Viitorul Umanității (FHI) de la Oxford. Cercetătorii și-au exprimat îngrijorarea, după ce NASA a spus că încearcă să trimită noi mesaje în spațiu, pentru a contacta civilizații necunoscute.

În opinia experților, acest lucru ar putea face ca extratereștrii să invadeze Pământul.

,,Astfel de mesaje ar trebui luate foarte în serios”, afirmă Anders Sandberg, cercetător senior la Institutul pentru Viitorul Umanității (FHI) de la Oxford. El spune că mesajele NASA au șanse foarte mici să fie receptate de către civilizațiile necunoscute, din cauza provocărilor la care acest proces ar fi supus.

„Extratereștrii se ascund până când omenirea este pregătită”, declara, recent, un alt cercetător, Haim Eshed, pentru ziarul israelian Yedioth Aharonoth.

În căutarea extratereștrilor! NASA lansează un mesaj controversat în spațiu

„Trump era pe punctul de a dezvălui existența extratereștrilor, dar extratereștrii din Federația Galactică spun: «Așteptați, lăsați oamenii să se liniștească mai întâi!». Nu vor să înceapă isteria în masă. Vor să fim mai întâi sănătoși și înțelegători”, a spus Eshed, care a condus programul de Securitate Spațială a Israelului din 1981 până în 2010.

Până în prezent, extratereștrii au obținut un acord pentru a-și păstra secretele mișcărilor, a spus Haim Eshed, menționând că extratereștrii vin în pace.

Document declasificat! Americanii recunosc existența extratereștrilor

Kaku: Șanse mari să intrăm în contact cu extratereștrii

,,În curând, șansele sunt foarte mari să putem intra în contact cu o civilizație spațială inteligentă, aflată dincolo de lumea noastră, cu extratereștrii’’. Este declarația făcută de celebrul fizician american Michio Kaku, potrivit Futurism.

Recent, Michio Kaku a postat câteva mesaje interesante pe rețeaua de socializare Twitter, adresate colegilor săi din domeniul științific.

”De când am participat la mai multe emisiuni TV despre OZN-uri, oamenii m-au întrebat despre opinia mea, despre extratereștri. Cred că este o întrebare științifică legitimă, să ne punem problema de unde provin aceste apariții ale OZN-urilor. Asta nu înseamnă că aceste OZN-uri sunt neapărat de pe altă planetă, dar…

Ar trebuie să fim deschiși la această posibilitate. Mulți fizicieni sunt sceptici, deoarece stelele sunt atât de departe, dar asta presupune că extratereștrii sunt doar cu un secol în fața noastră”.

El a spus că ”există posibilitatea ca extratereștrii să fie cu milioane de ani mai avansați din punct de vedere tehnologic ca oamenii, noi legi ale fizicii s-ar deschide, așadar stați cu mintea deschisă”, a declarat acesta.

„Ecuația lui Dumnezeu”

Teoreticianul și cunoscutul om de știință explorează subiectul în noua sa carte denumită „Ecuația lui Dumnezeu”, aparută recent la editura Doubleday din Statele Unite, explicând cum căutarea lui Einstein l-a inspirat să devină fizician.

„Daca într-o zi vom avea ecuația finală a lui Dumnezeu, vom putea aplica acest lucru în găsirea răspunsurilor la cele mai profunde întrebări nedescifrate ale relativității, de exemplu, este posibilă călătoria în timp? Ce se află dincolo de o gaură neagră? Ce s-a întamplat înainte de Big Bang?”

Cu toate că el a declarat că ” extratereștrii de acolo ar putea fi prietenoși, nu ne putem juca cu asta. De aceea trebuie să fim foarte precauți”.

NASA: Nu este exclusă posibilitatea ca extratereștrii să fi vizitat Pământul