Document declasificat! Americanii recunosc existența extratereștrilor

Data: 28/02/2022 | Autor: .

Agenția Națională de Securitate din SUA afirmă, într-un document declasificat recent, că extratereștrii ar putea contacta omenirea prin semnale de înaltă frecvență. Informația confirmă, practic, existența unor civilizații extrarerestre!

Raportul oficial al NSA, intitulat ”Comunicare cu inteligența extraterestră”, vorbește despre faptul că oamenii ”nu sunt singuri în univers”.

Raportul oficial al NSA

NSA a observat că, în urmă cu câțiva ani, această noțiune părea exagerată, dar astăzi, existența ”inteligenței extraterestre este considerată de la sine înțeleasă de către cei mai mulți oameni de știință”.

NSA a citat opinia Academiei Naționale de Științe din Statele Unite, care afirmă că ”comunicarea cu alte civilizații nu mai este ceva de dincolo de visele noastre”. Este ”un eveniment natural din istoria omenirii care poate avea loc în timpul vieții multora dintre noi”.

Cine i-a învățat pe babilonienii antici….trigonometrie? Au fost extratereștrii?

Metodele prin care am putea fi contactați de extraterești

NSA a explicat diferitele metode, pe care extratereștrii le-ar putea folosi pentru a lua legătura cu noi.

Un mijloc prin care extratereștrii ar putea comunica cu ființele umane de pe Pământ este printr-un semnal cu o frecvență de 1420.405752 megacicluri pe secundă și o lungime de undă de 21 centimetri.

Misterul Wolf 359. Locul unde s-ar putea afla extratereștrii, descoperit matematic!

În raport se precizează că hidrogenul atomic ”penetrează spațiul în nori mari” și are această frecvență de radiație, care poate trece prin atmosfera planetei noastre. Această formă de comunicare ar fi probabil înțeleasă de civilizațiile avansate, care sunt familiarizate cu frecvențele radio.

Raportul afirmă, totodată că, totuși, dacă ”civilizațiile superioare sunt abundente, cea mai apropiată ar fi probabil la cel puțin 100 de ani-lumină distanță de Pământ. Prin urmare, ar putea dura 200 de ani pentru a primi un răspuns, o chestiune de șapte generații”.

NASA: Nu este exclusă posibilitatea ca extratereștrii să fi vizitat Pământul

Nu este exclusă posibilitatea ca extratereștrii să existe și să fi vizitat planeta noastră. O spune NASA, într-un raport oficial, ,,Fenomenele aeriene neidentificate’’, publicat pe 13 decembrie 2021.

The Sun relatează că, în raportul de 325 de pagini, publicat în temeiul unei solicitări privind libertatea de informare, pe GovernmentAttic, scrie negru pe alb că NASA ”nu a descoperit semne de viață extraterestră, dar explorează Sistemul Solar și nu numai pentru a ne ajuta să răspundem la întrebări fundamentale, inclusiv dacă suntem singuri în univers”.

Documentul afirmă că Agenția spațială din Statele Unite are ”unul dintre obiectivele cheie ale sale, căutarea vieții extraterestre din univers”.

”De la studierea apei de pe Marte, la sondarea promițătoare a ”lumilor oceanice”, cum ar fi Titan și Europa (Luni ale lui Saturn, respectiv Jupiter -n.a.), până la căutarea de semnături biologice în atmosferele planetelor din afara Sistemului nostru Solar, misiunile științifice ale noastre lucrează împreună cu scopul de a găsi semne inconfundabile ale vieții, dincolo de Pământ”, arată raportul NASA.

Există extratereștrii? NASA anunță o nouă eră a astronomiei

OZN-URILE EXISTĂ?

Noile dezvăluiri ale NASA vin după ce, în iunie 2020, agenția recunoștea oficial faptul că a investigat o serie de OZN-uri misterioase.

”Natura științei este de a înțelege mai bine necunoscutul. Când aflăm despre fenomene aeriene neidentificate (cunoscute sub numele de OZN-uri), ele ne deschid ușa către noi întrebări științifice de explorat. Majoritatea aparițiilor UAP (unidentified aerial phenomena) are ca rezultat date foarte limitate, de obicei înregistrări video dintr-un singur unghi, care pot fi validate doar cu mărturiile martorilor oculari”, se arată în raportul NASA.

Area 51, noi dezvăluiri! Un clip video document despre extratereștri

Recent, un pilot american de avion, care zbura deasupra Oceanului Pacific la o altitudine de aproximativ 12.000 de metri, a rămas stupefiat când a văzut și a filmat o flotă de 12 OZN-uri misterioase, care se deplasa cu viteză, în apropiere. Imaginile le vedeți în clipul de mai jos.