Krüger&Matz LIVE 3, un smartwatch cu Android 5.0 la 999 lei

Data: 15/10/2015 | Autor: .

Kruger&Matz _LIVE 3 (2)

Krüger&Matz, brand-ul polonez de IT&C lansat oficial pe piața din România în 2014, a anunţat lansarea unui nou model de smartphone, Live 3, echipat cu un procesor octa-core Qualcomm MSM8939 și cu noul sistem de operare – Android Lollipop.

Principala trăsătură care îl diferențiază pe Krüger&Matz LIVE 3 de celelalte modele este procesorul folosit, octa- core Qualcomm Snapdragon 615, funcționând cu până la 1,7 GHz împreună cu 2 GB de RAM.

Kruger&Matz _LIVE 3 (3)Krüger&Matz LIVE 3 este, de asemenea, primul model din oferta Krüger&Matz care a fost echipat cu Android 5.0 Lollipop și care are o capacitate de stocare de 16 GB. Mai mult decât atât, acesta facilitează accesul către internetul LTE de mare viteză. O funcție suplimentară este GPS-ul incorporat, compatibil cu sistemul GLONASS, în așa fel încât smartphone-ul să poată fi utilizat ca un sistem de navigare.

LIVE 3 este echipat cu un ecran IPS mare de 5 inchi, cu o rezoluți de 1920×1080 px, ce asigură o calitate foarte bună a imaginii, reproducerera culorilor vii și unghiuri largi de vizualizare. Pentru un mai mare confort, LIVE 3 dispune și de panou frontal activ. Prin dubla atingere a ecranului telefonul se deblochează.

De asemenea, acesta oferă și posibilitatea de a accesa rapid aplicațiile recent folosite. În acest caz, utilizatorul trebuie doar să deseneze o literă asociată aplicației respective. De exemplu, poate să scrie litera „S” pentru a scrie mesaje. Nu în ultimul rând, trecerea de la ecranul blocat la apelare rapidă se realizează tot într-un timp extrem de scurt –  este nevoie doar de o simplă atingere a ecranului înspre dreapta.

Krüger&Matz LIVE 3 este o opțiune foarte bună și pentru cei care își folosesc smartphone-ul pentru a face fotografii și pentru aplicații de tip mesagerie instant. Iată de ce, Krüger&Matz a echipat acest model cu o camera frontală de 8 Mpx și una generală de 13 Mpx cu bliț și autofocusare, caracteristi perfecte pentru capturarea momentelor importante.

La fel ca și alte smartphone-uri Krüger&Matz, LIVE 3 dispune de funcția dual-SIM, utilă în special pentru cei care folosesc cartele locale în timpul călătoriilor de afaceri sau pentru cei care au atât numere personale, cât și de serviciu. Un avantaj deosebit este bateria cu o capacitate mare – 3050 mAh, care asigură multe ore de utilizare a telefonului.

Noul telefon oferit de Krüger&Matz este disponibil în două culori: alb și grafit. Preţul de vânzare este de 999 lei.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile în magazinele partenere: CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.