Lenovo K3 Note. Un smartphone octa-core la numai 620 de lei

Data: 29/10/2015 | Autor: .

Lenovo K3 Note k50 - t5

Continuăm să căutăm pentru voi cele mai bune variante de telefoane chinezeşti care să vă satisfacă aşteptările şi să vă salveze banii aruncaţi pe geam pe gadgeturi cu nume sonore, însă cu specificaţii similare.

De ce să dai 4000 de lei pe un telefon când aceleaşi specificaţii le poţi găsi pe un telefon chinezesc? Până nu de mult, argumentul principal era cel legat de fiabilitate însă, în ultimii 2-3 ani, chinezii au făcut paşi importanţi la acest capitol, iar cel mai bun exemplu îl reprezintă Lenovo – o companie care şi-a extins afacerile şi vânzările la nivel mondial.

Lenovo K3 Note k50 - t5 gadgetreport.ro

Unul dintre cele mai noi telefoane lansate de chinezi, modelul Lenovo K3 Note k50 – t5 4G este comercializat de site-ul gearbest.com cu un discount important, de 23%. Telefonul costă numai 154.99 dolari, dacă introduceţi codul K3NOTEBLACK.

Pentru aceşti bani, primiţi un telefon cu un ecran full HD, de 5,5 inchi, prins într-o carcasă cu iz premium şi margini metalice. Lenovo K3 Note k50 – t5 4G este propulsat de un procesor de tip octa core MTK6752 64bit, tactat la 1.7GHz, 2 GB de RAM şi video ARM MALI-T760.

Soluţia tehnică este una optimă pentru a rula un Android 5.0 fără întreruperi, fie că vorbim de convorbiri, browsing pe internet, jocuri, aplicaţii, filme şi muzică.

La acest ultim capitol, Lenovo K3 Note k50 – t5 include o interfaţă Waves MaxxAudio, menită să-i ofere o experienţă audio peste nivelul pieţei.

Dincolo de aceste aspecte, phabletul prezintă două camere, una de selfie de 5 MP şi o alta principală de 13 MP, cu dual led flash, autofocus şi deschidere F 2-0, pentru imagini cuprinzătoare.

Lenovo K3 Note k50 – t5 intră pe internet la viteze 4G şi pe WiFi printr-o conexiune 802.11b/g/n.

Telefonul prezintă, bineinţeles, toate celelalte facilităţi devenite standard în industrie, de la Bluetooth 4.0, la GPS, senzori şi, foarte interesant, un modul FM, care permite ascultarea posturilor de radio fără conexiune de internet.

Lenovo K3 Note k50 – t5 este, ca orice telefon chinezesc de top, dual SIM card dual standby, dual Micro SIM, astfel că poţi să îi pui două numere de telefon.

Telefonul are o baterie de 3000 mAh, suficientă pentru o experienţă video (filme, seriale, jocuri) de calitate, timp de cel puţin 12-24 ore.