LG face misto de Samsung in scandalul Galaxy Note 5

Data: 20/08/2015 | Autor: .

lg-parodiaza-galaxy-note-5Dupa ce Samsung a anuntat, oficial, ca nu va aduce noul model Galaxy Note 5 pe piata europeana, sud-coreenii au ajuns tinta criticilor in piata IT&C, umbrind astfel lansarea celuilalt super-telefon Galaxy S6 Edge+.

LG a sesizat potentialul de marketing al evenimentului, lansand o imagine sugestiva in care face misto de gafa principalului sau rival de pe piata dispozitivelor cu Android.

LG s-a folosit de ocazie pentru a-si promova modelul G4, disponibil pe piata europeana. Detalii despre telefon aici

„To everyone that marked a Note on their calendar. Sorry. We’d never do that to you. #G4TheWorld.” , este mesajul aparut pe Twitter-ul official al celor de la LG, avand titlul “No Notes!”

Vestea buna pentru utilizatorii din Romania este ca cei de la QuickMobile au anuntat ca vor avea telefonul in oferta.

Telefonul este importat direct din Statele Unite sau Asia, în două variante de culoare – auriu, respectiv negru – la pretul de 3.899,9 lei.

„În ciuda anunțului Samsung că telefonul Galaxy Note 5 va fi lansat doar pe piețele din Statele Unite și Asia, am decis să îl aducem și în România, să oferim clienților noștri șansa să-și achiziționeze cel mai dorit device al momentului. QuickMobile devine astfel singurul retailer din România și printre puținii din Europa care vor avea în ofertă ultimul model de telefon lansat de sud coreeni, începând de astăzi”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Dispozitivele Samsung Galaxy Note 5 comercializate de către QuickMobile sunt importate direct din Statele Unite sau Asia, au toate taxele incluse, precum TVA, au inclus transportul în România, iar serviciile de garanție sunt furnizate de către reprezentanțele din străinătate ale Samsung. Detalii aflati de aici

Samsung Galaxy Note 5 are un display de 5,7 inch cu rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), procesor Exynox cu 8 nuclee, memorie 4GB, fiind disponibil în două variante de spațiu de stocare, de 32GB și 64GB, vine echipat cu un S Pen și cu senzor de amprentă, iar camerele au o rezoluție de 5MP și 16MP.

În materie de design, noul Samsung Galaxy Note 5 are un spate curbat, este realizat din sticlă și metal pentru a fi mai ușor de ținut în mână, având o dimensiune ceva mai mică decât modelul anterior, Note 4.