LG Project B. Primul telefon cu ecran care se rulează, în producție

Data: 3/07/2020 | Autor: .

După ce Samsung și Huawei au lansat primele telefoane cu ecran pliabil, LG pregătește un telefon care va schimba și mai mult modul în care percepem tehnologia. Compania a început deja să producă primele ecrane care se rulează, pentru un telefon mobil revoluționar, cunoscut sub numele de LG Project B.

Aparut pentru prima dată într-0 serie de randari 3D,  în august anul trecut, telefonul construit de LG beneficiază deja de un brevet de producție.

Potrivit unui raport al companiei, smartphone-ul rulant, cunoscut sub numele de LG Project B, va fi lansat la începutul anului 2021.

Incepe revolutia OLED! LG prezinta cel mai mare ecran flexibil si transparent din lume

Display-ul telefonului va fi furnizat de BOE. Producția a început deja la fabrica LG din Pyeongtaek.

LG oprolbare smartphone

Potrivit surselor din piață, sunt produse 1.000 până la 2.000 de prototipuri în condițiile în care, de obicei, este nevoie de trei-patru runde de prototipuri înainte de a se ajunge la o etapă finală a produsului.

Smartphone LG

LG Project B este menit să repoziționeze LG drept un jucător inovator în industria smartphone-urilor, după 20 de trimeste de pierderi financiare. ,, Acest dispozitiv ar trebui să reînnoiască imaginea de brand a LG’’, a declarat, anterior, CEO-ul companiei, Kwon Bong-seok.

Dubbelzijdig toestel

FlexPai. Cel mai ieftin telefon cu ecran flexibil din lume

Transparente si flexibile! Cum vor arata televizoarele viitorului