Nexpaq, gadgetul care revolutioneaza telefoanele mobile!

Data: 4/12/2015 | Autor: .

nexpaq-oficial

Dezvoltatorii de la Nexpaq se pregatesc sa lanseze in productie prima carcasa multifunctionala din lume. Aceasta va transforma telefonul mobil intr-un dispozitiv modular la care vom putea schimba camera, acumulatorul, difuzorul etc.

Gadgetul celor de la Nexpaq seamana destul de mult cu proiectul telefonului modular imaginat de Google, Project Ara, insa are un mare atuu. Nu va trebui sa cumparam un nou telefon pentru ca Nexpaq se adauga la smartphone-ul pe care il avem deja, sub forma unei carcase.

Cu ajutorul Nexpaq, vom putea adauga telefonului, ca la Lego, o camera mai buna, lentile suplimentare, un difuzor mai puternic, un cititor de carduri SD, senzori de temperatura, umiditate, un laser etc.

Click the image above for module details

Toate accesoriile sunt gandite sa comunice cu telefonul prin bluetooth, cu ajutorul unei aplicatii dedicate. In plus, NexPaq creste autonomia telefonului cu pana la 2600 mAh.

NexPaq va fi compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile de top, de la iPhone 6s la Samsung Galaxy S6 Edge si Samsung Galaxy S5.

Gadgetul, disponibil in culorile alb, negru, verde si magenta, va avea un pret de 99 de dolari si va veni cu module incluse pentru difuzor, baterie, hotkey si SD Card. Mai multe detalii aflati de pe site-ul oficial de pe Kickstarter.

Primele carcase, disponibile celor care au sustinut proiectul, vor fi distribuite in ianuarie 2016.