Noile oferte Telekom. Telekom Complet fix și mobil la 15 euro/lună. HBO și HBO GO incluse

Data: 8/04/2019 | Autor: .

Noile oferte Telekom. Telekom Complet fix și mobil la 15 euro/lună. HBO și HBO GO incluseTelekom a lansat o nouă ofertă comercială, care le aduce clienților rezidențiali Pachetul Telekom Completmobil cu Net Nelimitat 4G, Internet fix de mare viteză și televiziune, cu HBO și HBO GO incluse până la finalul anului, la doar 15 euro / lună, relatează GadgetReport.ro

 Prin achiziționarea Pachetului Telekom Complet, la 15 euro / lună, clienții beneficiază practic de o reducere de 25% față de situația în care serviciile din componența pachetului ar fi achiziționate separat.

Totodată, clienții care aleg să se aboneze la serviciile mobile Telekom în perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019, vor putea beneficia de abonamente începând de la 5 euro/lună, cu minute naționale nelimitate și Bonus Net 4G nelimitat, și de telefoane în rate fixe, fără dobândă și avans 0, cum ar fi Samsung J4+, care poate fi achiziționat la doar 5 euro/lună, Huawei P Smart 2019, la 8 euro/lună și Huawei Y6 2019, la 6 euro/lună, după data de 15 aprilie. În scurt timp, Telekom va anunța noi modele care vin în completarea ofertei de telefoane în rate.

Și clienții de cartele preplătite beneficiază de Bonus Net 4G nelimitat la opțiunile de 5 euro credit, precum și de o tombolă cu telefoane. Astfel, clienții care achiziționează și activează sau reîncarcă cu minim 5 euro credit o Cartelă Telekom de voce în perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019 pot câștiga zilnic noul smartphone Huawei P30. Condițiile de eligibilitate și înscriere în tombolă vor fi disponibile pe www.telekom.ro și în magazinele Telekom Romania.

Oferta este valabilă în perioada 8 aprilie – 12 iunie 2019. Informaţii complete sunt disponibile pe www.telekom.ro.