Noul smartphone OnePlus X, disponibil la precomandă! Vezi cât costă

Data: 6/11/2015 | Autor: .

oneplus xOne Plus X, cel mai nou smartphone lansat de startup-ul OnePlus poate fi precomandat, într-o promoţie exclusivă, de pe Everbuying.net. Un telefon ideal pentru cei care îşi doresc un telefon simplu, uşor, cu dotări de ultimă generaţie, însă fără pretenţii de flagship.

OnePlus X vine cu un display AMOLED full HD, de 5 inchi, prins în două tipuri de carcasă – una de sticlă neagă, cu margini metalice, variantă botezată OnePlus X Onyx, şi o alta cu carcasă ceramică, cu accente premium, OnePlus X Ceramic.

OnePlus X Onyx cântăreşte 138 de grame, iar varianta ceramică 160 grame. Telefonul, în ambele variante, măsoară 140mm x 69mm x 6.9mm, fapt care îl clasifică drept cel mai mic OnePlus lansat până acum.

OnePlus X are un spatiu de stocare de 16 GB, care poate fi extins prin microSD până la 128 GB, fiind primul OnePlus cu această facilitate. Mai mult, include două sloturi de SIM card, astfel că îi poţi pune două numele de telefon, care insa nu vor rula simultan.

One Plus X, in ambele variante, include un procesor Snapdragon 801 împreună cu 2 respectiv 3 GB de RAM, o combinaţie care îi permite să ruleze fără probleme sistemul de operare Oxygen OS (Android 5.1.1).

La fel ca OnePlus 2, OnePlus X vine cu două camere, una de 13MP, cu deschidere F 2/2 şi o alta de 8 MP.

Faţă de OnePlus 2, OnePlus X include o baterie ceva mai mică, de 2,450 mAh LiP, faţă de cea de 3,300 mAh de pe generaţia a doua OnePlus.

Telefonul este 4G, dar nu are NFC, nici incărcare wireless şi nici USB-C connector.

OnePlus X Onyx, varianta de bază, poate fi precomandată de pe Everbuying.net la preţul de 279,99 dolari, în timp ce ediţia premium, OnePlus X Ceramic, poate fi comandată la preţul de 295,99 dolari.

Preţurile sunt foarte bune în condiţiile în care variantele lansate pe piaţa europeană vor avea preţuri mult mai mari, exprimate în euro!

ONEPLUS X Android 5.1 4G Smartphone 5.0 inch Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.3GHz 8MP + 13MP Cameras

http://www.everbuying.net/product1110600.html