Nu este Blackberry! Este un smartphone şi mai interesant, Blackview Omega

Data: 17/02/2016 | Autor: .

Blackview Omega gadgetreport.ro

Chinezii de la Blackview, un start-up în genul One Plus, cu o evoluţie în creştere pe uriaşa piaţă asiatică, au anunţat lansarea unui nou smartphone, Blackview Omega, cu specificaţii optime şi un preţ mai mult decât performant, de numai 134.89 dolari, adică aprox. 550 lei. Nu veţi găsi o astfel de ofertă pe piaţa românească.

Telefonul, care ne-a atras atenţia pe site-ul Gearbest.com, are un profil cu iz premium, metalic şi subţire, care aspiră la gama de lux. Nu este însă decât un telefon middle range pe care chinezii au reuşit însă să-l croiască excelent într-un format de sticlă Gorilla Glass, care îi asigură eleganţa unui smartphone de top.

Ecranul Blackview Omega are 5 inchi, este un IPS cu rezoluţie HD, propulsat de o grafică Mali-720 care lucrează împreună cu un procesor MTK6753 64bit Octa Core 1.5GHz şi 3 GB de RAM.

Blackview Omega gadgetreport.ro 2

Configuraţia este una optimă pentru a rula un sistem de operare Android 5.1 de pe o memorie de 16 GB extensibilă prin TF card până la 128 GB.

Blackview Omega are o cameră principală de 13 MP, interpolată la 18 MP, şi o alta de 2 MP, cu unghi larg, interpolată la 5 MP.

Telefonul are toate dotările devenite standard în industrie, de la Bluetooth 4.0, GPS,  802.11b/g/n wireless, inclusiv un radio în FM.

Telefonul rulează internetul la viteze 4G şi are o baterie de 2200 mAh care îi asigură o autonomie de 24 de ore.

Din punctul nostru de vedere, Blackview Omega arată excelent pentru preţul cerut de cei de la Gearbest.com. Dacă vă interesează să aflaţi mai multe amănunte şi să-l cumpăraţi, îl găsiţi AICI.

Dacă vreţi să îl cumpăraţi, introduceţi cuponul Omega şi astfel preţul o să scadă la 134,89 dolari.