Obiect extraterestru găsit în Egipt! Ce explicații au cercetătorii

Data: 30/05/2022 | Autor: .

Obiect extraterestru găsit în Egipt! Ce explicații au cercetătorii

Cercetătorii de la Universitatea Johannesburg din Africa de Sud anunță o descoperire ieșită din comun în Egipt. În timp ce analizau vestigiile unor piramide, experții au găsit un obiect extraterestru, nemaintâlnit în aceste locuri.

SciTech Daily relatează că obiectul extraterestru găsit în Egipt este o roca numită Hypatia, ajunsă pe Pământ probabil urmare a unei supernove.

Roca ar putea fi prima dovadă fizică găsită pe Pământ a unei explozii de supernova.

Ce caută un templu dedicat lui Zeus în Egipt? O descoperire senzațională

Cercetătorii Jan Kramers, Georgy Belyanin și Hartmut Winkler de la Universitatea Johannesburg, Africa de Sud afirmă, în studiul publicat în revista Icarus din 22 aprilie 2022, că originea misterioasei pietre extraterestre este una uluitoare.

”Într-un fel, am putea spune că am ”prins” o explozie a unei supernove de tip Ia ”în fapt”, deoarece atomii de gaz din explozie au fost fixați în norul de praf din jur, care a format în cele din urmă corpul Hypatia”, a spus Kramers.

Misterul Newgrange. Construcția neelucidată mai veche decât Stonehenge și piramidele egiptene

Corpul rocii Hypatia a devenit o piatră solidă, cândva în primele etape ale formării sistemului nostru solar. Cercetătorii au descoperit un model consistent de 15 elemente în piatra Hypatia, descoperită în Egipt. Modelul este complet diferit de orice altceva din sistemul nostru solar sau din vecinătatea noastră din Calea Lactee.

”Dacă această analiză este corectă, piatra Hypatia ar fi prima dovadă tangibilă de pe Pământ a unei explozii de supernovă de tip Ia”, a spus Kramers.

Misterul faraonului Nyuserre Ini. Cea mai mare descoperire din Egipt, din ultimii 50 de ani