OFERTA ÎN PREMIERĂ de la Telekom. Trei abonamente cu minute nelimitate, TV in HD, telefoane si tableta gratuite! (VIDEO)

Data: 14/09/2014 | Autor: .

telekom-ALL-INCLUSIVE


Cosmote si Romtelecom au devenit oficial, de aseară, Telekom România, iar odata cu transformarea de brand, intreaga platformă de comunicare s-a mutat pe Telekom.ro. Logo-ul oficial este “T”, iar sloganul “Life is for sharing” a fost tradus in limba română ca “Experiențe Împreună”.

Noul website a devenit activ, iar pe el pot fi găsite ofertele comune ale companiilor de telefonie, internet şi televiziune, intrate sub umbrela nemtilor de la Deutsche Telekom.

Cea mai interesanta este All Inclusive, care ofera trei abonamente de voce si date Mobil Nelimitat L, trei telefoane Samsung Galaxy Trend Lite, o tableta Samsung Galaxy Tab 4 T335 8” si un receiver HD cu reducere 100% pentru urmarirea pachetului TV Televiziunea L, cu Eurosport 360 HD, EXTRA Liga 1, MAXPAK, HBO GO.

telekom-oferte

 

Eurosport 360 HD îţi pune la dispoziţie controlul total asupra transmisiunilor live, oferind acces la diferite camere, în diferite momente cheie ale celor mai importante competiţii sportive de pe planetă: Australian Open, US Open, Roland Garros, Tour de France, Bundesliga, Premier League, 24 H Le Mans, FIA WEC, FIA WTCC, Basketball Eurocup şi toate competiţiile sportive de iarnă. Pentru Marele Şlem din tenis, toate terenurile de joc sunt filmate, aşa că tu alegi ce meciuri vrei să urmăreşti, pe oricare dintre cele 7 terenuri ale French Open sau cele 6 terenuri de la turneele US Open sau Australian Open.

Pachetul include si serviciul Telekom TV Web & Mobile, unde  ai 66 de canale TV pe care le poţi urmări live direct pe site-ul www.telekomtv.ro sau pe tabletă şi smartphone cu aplicaţia Telekom TV.

Telekom precizează că oferta este valabilă în limita stocului disponibil, la achiziţia a 4 terminale, împreună cu Pachetul de servicii din oferta Telekom Romania Communications, respectiv 3xMobil Nelimitat L- Televiziune L – Internet L – Internet Mobil S şi Voce L.

Pachetul are un pret destul de piperat, 444 lei/luna.Preţul ofertei promoţionale include tranşele de plată a terminalelor, preţul pachetului de servicii şi reducerile acordate.

Il evidentiem pentru ca acesta da startul unui nou tip de pachet de servicii pe piata telecom, moda ce ar putea sa fie urmata si de alti operatori.

oferta-telekom

Celelalte oferte Telekom le vedeti pe site-ul oficial. Le trecem doar pe scurt in revista.

Cel mai ieftin abonament de telefonie, Nelimitat XS, costa 6,95 de euro/luna, iar cel mai scump, All Free 100, 21 de euro/luna.

Cel mai ieftin pachet prepaid cu telefon costa 129 de lei, iar cel cu internet, 149 de lei.

Pentru serviciile de internet, Telekom ofera abonamente de la 6 euro pe luna (700 MB inclusi) la 33,48 euro/luna (3 GB).

La cartela, pentru 2 euro primiti 500 MB de date iar pentru 15 euro, 3GB de date.

Cel mai interesant abonament pare a fi Nelimitat L Promo care, pentru 19,95 euro, ofera convorbiri nelimitate in orice retea si 750 MB de date.

Potrivit experţilor, odată cu lansarea noului operator german, vom asista, cel mai probabil, la o concurenţă şi mai mare pe piaţa serviciilor de telefonie şi date, fapt ce se va traduce prin mai multe oferte promoţionale de telefoane, tablete, abonamente de voce şi internet.

Mai multe amanunte aflati din emisiunea Gadget Show, realizata de GadgetReport.ro si difuzata astazi la Realitatea TV.

Tot din inregistrarea video de mai jos aflati detalii despre isteria generată de noile telefoane iPhone 6, cum arată roboţelul care spală vase şi aflati toate informaţiile despre o descoperire incredibilă a arheologilor chinezi.

Aceştia au găsit fosilele unei reptile zburătoare desprinsă parcă din filmul Avatar.