One Plus Two va avea cel mai puternic procesor de pe piata

Data: 19/06/2015 | Autor: .

one plus two procesor-630x290

Smartphone-ul OnePlus Two, care urmeaza sa fie lansat cel mai probabil la inceputul lunii iulie, va utiliza cel mai nou procesor de pe piata, Qualcomm Snapdragon 810.

GadgetReport.ro relata, recent, ca flagship killer-ul One Plus Two ar urma sa aibă o configuraţie de top, cu care va concura de la egal cu Galaxy S6, HTC M9, iPhone 6 si celelalte smartphone-uri de top. Pretul? Numai 2499.99 Yuan, adica in jur de 400 de dolari!

OnePlus a anunţat că One Plus Two va include versiunea 2.1 Snapdragon 810, una cu gel termic deasupra celor 8 core-uri şi plăci de grafit, astfel ca acesta va avea o temperatură normală chiar şi după ore de utilizare fără a-i afecta performanţele.

Se stie ca Samsung si alti producatori au renuntat la folosirea acestui procesor din cauza faptului ca se incalzea puternic.

Dupa ce initial se vehicula termenul de 1 iunie pentru lansare, aceasta a fost amanata din motive inca necunoscute. Cert este ca telefonul este pregatit, iar One Plus a lansat si un concurs de fotografie la care premiul il reprezinta o excursie gratuita la lansarea One Plus Two. Cum participati la competitia Photomania 2015 aflati de AICI.

Telefonul One Plus Two va avea un ecran 2K de 5,5 sau 6 inchi, cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli,  4 GB de RAMsi doua camere, de 5 respectiv 20 MP. Informatiile au fost confirmate, in parte, de CEO-ul OnePlus, Pete Lau.

Telefonul promite si un senzor de amprenta despre care se afirma ca ar fi mai bun decat Touch ID.

Pe internet a aparut si un concept video care anticipeaza noul model One Plus Two. A fost realizat de Sahanan Yogarasa, designerul care a ghicit si forma primei generatii One Plus One.

Prima generatie One Plus One puteti sa o cumparati de pe site-ul producatorului.  OnePlus One de 16 GB costa 299 euro, iar cel de 64 GB – 349 euro.