OnePlus One ajunge în România! De ce merită „flagship killer”-ul chinezesc (VIDEO)

Data: 6/03/2015 | Autor: .

oneplus-oneLa aproape un an distanţă de la lansarea oficială, OnePlus One, telefonul-vedetă din 2014, va ajunge oficial şi în ţara noastră. La ce dotări are, preţul este la jumătate faţă de smartphone-urile cu care concurează.

OnePlus a anunţat că, de săptămâna viitoare, va lansa telefonul One Plus One şi în alte 16 ţări europene – România, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Slovacia şi Slovenia. One Plus va organiza si lansari oficiale în Polonia, pe 9 martie, în Cehia pe 10 martie şi în Ungaria pe 12 martie.

Telefonul are dotari care sunt inca la un nivel de top –ecran 5,5” Full HD, procesor Snapdragon 801 la 2,5 GHz, 3 GB RAM şi camere de 5 respectiv 13 megapixeli. Smartphone-ul costa 299 de dolari, echivalentul a 1200 de lei.

Chiar daca, intre timp, au fost lansate telefoane mult mai performante (iPhone 6, HTC M9, Galaxy S6 etc.), smartphone-ul chinezesc reprezinta, in continuare, o achizitie excelenta, in conditiile in care pretul este la jumatate.

Configuratia tehnica ii permite sa ruleze aproape orice aplicatie, iar experienta de utilizare este una excelenta.

Telefonul OnePlus One va putea fi cumparat de pe site-ul oficial. Cei de la OnePlus nu au anuntat daca vor lansa telefonul la comanda directa sau vor merge in continuare pe sistemul original de achizitii – invitatii plus campaniile promotionale din zilele de marti.


Daca OnePlus isi lanseaza operatiunile si in Romania, asta inseamna ca am putea avea acces rapid si la noua generatie OnePlus Two, smartphone care urmeaza sa fie prezentata, cel mai probabil, la toamna.

Noul smartphone One Plus Two va avea un display de 5,5 inchi, cu rezolutie QHD, cel mai nou procesor Qualcomm, Snapdragon 810 pe 64 biti, si 4GB de RAM. Modelul One Plus Two va evolua si la capitolul autonomie, gratie bateriei de 3.300 mAh, mai mare cu 200 mAh fata de prima generatie.

Construit pe aceiasi structura ca si Xiaomi Mi Note Pro, telefonul One Plus Two ar urma sa ruleze Android 5.0.

Legat de pret, One Plus Two ar urma sa fie vandut la 435 de dolari, fata de 299 de dolari (One Plus One 16 GB si 349 dolari cel de 64 GB). Chiar si la acest pret, telefonul va costa la jumatate fata de principalii sai rivali – iPhone 6s, HTC M9 sau Samsung Galaxy S6.