Orange PrePay pune la bătaie 10 milioane de cadouri surpriză

Data: 26/11/2020 | Autor: .

Orange anunță o nouă promoţie Orange PrePay, prin intermediul căreia clienții pot câştiga unul dintre cele 10 milioane de cadouri surpriză. Astfel, clienţii Orange care activează o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit în perioada 25 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021 vor fi recompensaţi automat cu 50 GB bonus, valabili pentru o perioadă 30 de zile de la activare. Mai mult, dacă aleg să activeze opţiunea din contul My Orange, pentru aceştia bonusul de internet se va dubla, beneficiind de 100 GB de internet valabil 30 de zile.

În plus, toţi cei care participă la concurs,  fie că sunt abonaţi Orange sau clienţi ai altor reţele au şansa să câştige cartele PrePay.

În pagina dedicată campaniei orange.ro/10M, clienţii sunt invitaţi să îşi testeze îndemânarea într-un joc online cu bulgări de zăpadă, cu care trebuie să nimerească cadourile şi să descopere astfel conţinutul surpriză. În funcţie de noroc şi îndemânare, clienţii PrePay pot să primească bonusuri precum: internet nelimitat timp de 30 de zile, 100 GB valabili 100 de zile, minute naționale nelimitat timp de 30 de zile, 1000 minute naţionale pentru 30 de zile, 100 minute naţionale şi internaţionale şi 50 de SMS-uri internaționale, opțiuni Orange TV GO şi opţiuni PrePay. În plus, atât clienţii Orange cât şi clienţii din alte reţele care participă la joc au şansa de a câştiga cartele Orange PrePay.

Pentru a intra în posesia cadoului câştigat, clienţii Orange trebuie doar să îşi completeze numărul de telefon, iar clienţii altor reţele îşi pot adăuga adresa de e-mail în zona dedicată din pagina campaniei. Bonusul sau voucher-ul va fi trimis automat pe numărul lor, respectiv pe adresa de e-mail. Toţi participanţii se pot juca de ori câte ori doresc, dar pot activa un sigur bonus pe un număr PrePay în fiecare dintre cele 3 perioade ale campaniei respectiv 25 noiembrie – 14 decembrie 2020, 15 decembrie 2020 – 5 ianuarie 2021 şi 6 ianuarie – 31 ianuarie 2021.

Cu Orange PrePay, indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii beneficiază de minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, minute şi SMS-uri naţionale bonus, opţiuni avantajoase în roaming, dar şi de cea mai extinsă acoperire şi internet de mare viteză 4G şi 4G+ în cea mai bună reţea din România.

Mai multe informaţii pot fi găsite în pagina dedicată campaniei: orange.ro/prepay/cadouri-pentru-toti/