„Pandora The World of Avatar”. Cum arată roboţii dezvoltaţi de Disney

Data: 19/07/2017 | Autor: .

„Pandora The World of Avatar”. Cum arată roboţii dezvoltaţi de Disney

Disney a dat publicităţii noi imagini, cu adevărat spectaculoase, din „bucătăria” parcului de distracţii „Pandora The World of Avatar”, din Bay Lake, Florida. Imaginile prezintă în detaliu performanţa tehnologică la care au ajuns roboţii care se află în spatele personajelor, relatează GadgetReport.ro

Disney prezintă o lume unică, cu munţi plutitori şi plante bioluminiscente. Parcul, inaugurat in luna mai si in care accesul costa 99$/persoana/zi,  este populat cu faimoasele animale zburătoare „Banshees” care vor transporta vizitatorii. Ideea, spune preşedintele diviziei de parcuri de distracţii Disney, Tom Staggs, este ca vizitatorul „să descopere senzaţia dată de o plimbare pe cer cu un Banshee”.

Vizitatorii pot face o plimbare cu barca prin pădurile bioluminiscente şi să ia masa într-o cantină cu mâncare specifică speciei Na’vi, intitulată Pongu Pongu. Iar din Satu’li Canteen, vizitatorii îşi pot achiziţiona jucării şi suveniruri.

Cum arată Na’vi Shaman vedeţi în clipul video de mai jos.

În spatele măştii se ascunde însă un mecanism fascinant. Vedeţi cum arată în imaginile video de mai jos.

Bob Chapek, preşedintele Disney Parks and Resorts, a declarat că „Pandora The World of Avatar” reprezintă un proiect unic, în care compania îşi pune mari speranţe.

„Cele două obiective importante, călătoria pe râul Na’vi şi Avatar Flight of Passage, promit să ofere experienţe magice oaspeţilor noştri“, a afirmat acesta. „În prima atracţie, vizitatorii pot călători cu barca pe râul dintre pădurile luminoase, pot descoperi creaturi uimitoare şi locuri misterioare, iar în cea de-a doua atracţie pot zbura peste junglele Pandorei”, a mai spus oficialul Disney.

O călătorie virtuală în parcul de distracţii o puteţi face privind la clipul video de mai jos.