Samsung Galaxy Grand Prime, in premiera in oferta Telekom (VIDEO)

Data: 6/02/2015 | Autor: .

samsung-galaxy-grand-prime-sm-g530f-2

 

Telekom Romania a introdus în oferta noul telefon Samsung Galaxy Grand Prime, o premieră pe piaţa operatorilor de telefonie mobilă din România.

Cu o grosime de  8,6 mm, telefonul are un ecran de 5 inchi (12,64 cm), cu o rezoluţie de 540 x 960 qHD, memorie internă de 8 GB şi un procesor Quad Core de 1,2 GHz.

Telefonul este dotat cu două camere: una principală, de 8 MP, şi una frontală care, spre deosebire de alte smartphone-uri, are o rezoluţie de 5 MP şi permite un unghi de fotografiere ultra-wide de 85 de grade.

Samsung Galaxy Grand Prime rulează sistemul de operare Android KitKat 4.4. Bateria de 2600 mAh, mai puternică decât bateriile altor telefoane de pe acest segment, asigură o autonomie de utilizare de până la 17 ore de convorbire.

Telefonul Samsung Galaxy Grand Prime va fi disponibil începând cu data de 9 februarie în magazinele Telekom, Germanos și ale partenerilor, pe www.telekom.ro și www.germanos.ro.

Telefonul poate fi cumparat la preţul de 99 lei la abonamentul Nelimitat Voce L care, pentru 19,95 euro/lună (TVA inclus), oferă comunicare nelimitată în orice reţea națională și internațional în Zona 1, 100 minute pentru apeluri către Zona 2, 100 de minute pentru apeluri de roaming efectuate din UE și 200 MB trafic de date la viteză 4G. Oferta este valabilă pentru contractele încheiate pe 24 de luni. Smartphone-ul este disponibil şi fără abonament, la preţul de 799 lei.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.