Samsung prezintă primul teaser pentru Galaxy Note 7

Data: 29/07/2016 | Autor: .

samsung-galaxy-note-7-colors-970-80

Samsung va prezenta, pe 2 august, noul Galaxy Note 7, iar sud-coreenii au lansat primul teaser pentru telefonul despre care se spune că va fi cel mai puternic şi spectaculos din istoria companiei. Dincolo de specificaţiile hardware demne de un laptop de top, gadgetul va avea un look fresh, cu margini metalice şi ecran rotunjit pe margini, relatează GadgetReport.ro

Chiar dacă nu ne oferă foarte multe informaţii, teaserul video confirmă faptul că telefonul va fi rezistent la apă şi că va include noi facilităţi privind editarea textelor, cu ajutorul stylus-ului.

Cele mai noi informaţii despre noul phablet, prezentate de operatorul SKT (South Korea Telecom), pe site-ul său, arată că telefonul va fi puţin mai gros decât Galaxy S7 edge şi Galaxy Note 5, măsurând 73,9 x 153,5 x 7,9 mm, însă mai uşor cu două grame decât modelul precedent, cântărind doar 169 grame.

samsung-galaxy-note7Galaxy Note 7 va avea un ecran de 5,7”, rotunjit pe margini, cu suport pentru stylus, alături de un scaner pentru iris. Telefonul va avea marginea metalică în ton cu culoarea telefonului, Samsung renunţând, astfel, la clasica culoare argintie.

Samsung-Galaxy-Note-7-leak-630x461GadgetReport.ro relata, zilele trecute, că Galaxy Note 7 ar urma să fie lansat în două versiuni, una cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 SoC şi o alta cu un procesor Samsung Exynos 8893, ambele cu 6GB de LPDDR4 RAM. Presa sud-coreeană afirmă că Samsung ar putea lansa şi o versiune de Galaxy Note 7 cu 8 GB de RAM şi un spaţiu de stocare de 256 GB.

Samsung Galaxy Note 7 va include două camere, una de 5 MP pentru selfie, şi o alta de 12 MP, ambele cu f/1.7. Nu este exclus ca cele două camere să includă tehnologia dual-lens, similară cu cea prezentă pe LG G5 şi Huawei P9, alături de un scanner de iris.

note7-spec-leak-640Phabletul va fi echipat, in ambele versiuni, cu o baterie de 4,000mAh cu încărcare rapidă prin USB Type-C şi va include certificare IP68 (rezistenţă la apă şi praf).

În privinţa preţului, nu putem decât să speculăm că acesta ar urma să fie în jur de 850-950 de dolari. Samsung nu a făcut, bineînţeles, nicio declaraţie oficială despre Note 7, aşa că informaţiile de mai sus trebuie privite ca simple speculaţii.