Soluţie simplă şi ieftină! Cum scapi de geamurile aburite din maşină

Data: 28/11/2018 | Autor: .

Soluţie simplă şi ieftină! Cum scapi de geamurile aburite din maşinăA venit iarna şi una dintre marile probleme cu care se confruntă şoferii este aburirea şi, în cazurile extreme, îngheţarea geamurilor pe interiorul maşinii. Pentru preveni acest fenomen, există o soluţie simplă, care nu vă costă aproape nimic, relatează GadgetReport.ro

Geamurile se aburesc din cauza umezelii din automobil. Cea mai simplă soluţie pentru a evita aburirea parbrizului este să folosiţi nisipul silicat de la pisici, acele cristale care absorb eficient umiditatea.

Le puteţi pune într-un săculeţ din pânză sau chiar într-un ciorap, aşa cum vedeţi în clipul video de mai jos. În funcţie de nivelul de umezeală din maşină, folosiţi o cantitate mai mare de cristale şi schimbaţi-le mai des.

O altă soluţie este să cumpăraţi un dezumidificator. Găsiţi astfel de produse în magazine la preţuri care pleacă de la 4,90 lei. Există diverse variante de prezentare, însă toate fac acelaşi lucru – cristalele silicate absorb umezeala din aerul din maşină.

Indiferent ce soluţie adoptaţi, aceasta îşi va dovedi utilitatea, garantat. Cum scapi de geamurile aburite din maşină află din materialul de mai jos