Spectaculosul telefon One Plus Two se lanseaza pe 27 iulie

Data: 26/06/2015 | Autor: .

oneplus-twoDupa mai multe amanari, OnePlus a anuntat, in sfarsit, data lansarii unuia dintre cele mai asteptate telefoane din 2015, modelul One Plus Two – 27 iulie! Noul smartphone propune specificatii de top, la un pret fara concurenta.

Telefonul One Plus Two va avea un ecran 2K de 5,5 inchi, cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, un procesor Snapdragon 810 – versiunea 2.1, 4 GB de RAM si doua camere, de 5 respectiv 20 MP.

Telefonul va include, in premiera pe piata telefoanelor mobile, un port USB-C si un senzor de amprenta despre care se afirma ca ar fi mai bun decat Touch ID.

OnePlus Two va rula Oxygen OS, o versiune modificata de Android 5.0.

Pe langa specificiatiile deja prezentate de GadgetReport.ro, am mai aflat ca telefonul va fi rezistent la apa si praf si va include si posibilitatea unei experiente VR.

Pretul? Numai 299 de dolari! Detalii despre cum il veti putea cumpara aflati de pe site-ul oficial.

Pe internet a aparut si un concept video care anticipeaza noul model One Plus Two. A fost realizat de Sahanan Yogarasa, designerul care a ghicit si forma primei generatii One Plus One.

Prima generatie One Plus One puteti sa o cumparati de pe site-ul producatorului.  OnePlus One de 16 GB costa 299 euro, iar cel de 64 GB – 349 euro.