Super Bowl 2016. Trailerele filmelor din 2016, difuzate în premieră mondială

Super Bowl 2016. Trailerele filmelor din 2016, difuzate în premieră mondială

Peste 200 de milioane de oameni au urmărit, duminică seară, cel mai mediatizat eveniment sportiv al anului în SUA, finala Super Bowl 2016. Ajuns la ediţia cu numărul 50, evenimentul a prilejuit şi un adevărat spectacol muzical, cu Lady Gaga, Beyonce, Bruno Mars şi Coldplay în rolurile principale.

Dincolo de show-ul de pe stadion, la televiziune s-a derulat un adevărat show de reclame, iar cele mai aşteptate au fost spoturile video, în premieră, la cele mai noi filme ce urmează să fie lansate în 2015.

Vedeţi mai jos spoturile video la Jason Bourne, Independence Day: Resurgence, Captain America: Civil War, The Jungle Book, Deadpool, X-Men: Apocalypse, The Secret Life of Pets, Teenage Mutant Ninja Turtles 2 şi 10 Cloverfield Lane, difuzate în pauzele dintre reprizele meciului.

Super Bowl este cel mai urmărit program din Statele Unite. Costul difuzării unui astfel de clip video poate depăşi 5 milioane de dolari.

Dacă vă interesează, Super Bowl 2016 a fost câştigat cu scorul de 24 la 10 de echipa Denver Broncos, care era cotată cu şansa a doua în faţa celor de la Carolina Panthers.