Telekom lansează X2 Soul Xtreme, noul flagship Allview

Data: 25/08/2015 | Autor: .

Allview_X2 Xtreme_lansare_Telekom

Braşovenii de la Allview au lansat noul smartphone X2 Soul Xtreme, exclusiv ȋn oferta Telekom Romania. Telefonul este disponibil la precomandă, la preţul surprinzător de mare, de 2.199 de lei. 

X2 Soul Xtreme este un smartphone Dual SIM care dispune de un procesor Helio X10, un Octa Core 64-bit tactat la 2.0 GHz. Acest modul beneficiază de tehnologia CorePilot 2.0™ şi rulează sistemul de operare Android™ 5.1 Lollipop.

Procesorul este susţinut de soluţia grafică PowerVR G6200 ce are o frecvenţă de lucru de 700MHz. Device-ul are 3GB memorie RAM şi 64GB memorie Flash. Aceasta din urmă poate fi extinsă, prin adăugarea unui card microSD de maxim 128GB, ceea ce ȋl poziţionează ȋn vȃrful gamei Soul din acest punct de vedere. Device-ul se remarcă prin camerele de 24MP, respectiv 8MP cu flash dual led, iar camera poate fi accesată acum mult mai comod, deoarece device-ul dispune de un buton dedicat camerei, şi prin sistemul de sunet DTS, amplificator NXP şi difuzoare stereo. Smartphone-ul este echipat cu o baterie de 3500 mAh care garantează pȃnă la 20 ore de funcţionare continuă şi 350 ore ȋn stand-by.

Telefonul vine cu un sistem de deblocare pe baza amprentei digitale, prin care poţi transforma cu usurinţă smartphone-ul ȋn cel mai personal device; gesturi simple cu ajutorul cărora poţi accesa mult mai facil fişierele sau aplicaţiile preferate, presetate ȋn funcţie de preferinţele personale; camera principală de 24 MP cu care prin intermediul unui algoritm special obţii fotografii de o calitate extraordinară de pȃnă la 120 MP şi cu care poţi realiza filmări 4K; tehnologia NFC prin intermediul căreia utilizatorii se pot conecta wireless la diferite dispozitive; şi multe alte beneficii.

“Xtreme ȋnseamnă ultima generaţie de procesor, camere extraordinare cu aplicaţii şi funcţii care trezesc spiritul creativ ȋn oricine, sunet excelent, grafică şi display care vor purta utilizatorul ȋntr-o lume fascinantă şi posibilităţi multiple de a rămȃne ȋn permanenţă conectat. Xtreme reprezintă un vis devenit realitate, acesta merge dincolo de specificaţii şi oferă o experienţă completă utilizatorilor”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

X2 Soul Xtreme este disponibil la precomandă, ȋncepȃnd din 25 august, ȋn exclusivitate pe www.telekom.ro la preţul de 499 de lei cu abonamentul Nelimitat XXL, urmând să fie livrat ȋncepȃnd cu data de 10 septembrie. Fără abonament, preţul terminalului este de 2.199 de lei.

Află mai multe detalii despre X2 Soul Xtreme pe www.allview.ro/x2xtreme