Topul celor mai scumpe telefoane din lume

Data: 17/06/2015 | Autor: .

GoldVish-Le-Million

Ati auzit vreodata de iPhone 3G King’s Button? E un telefon care costa 2,4 milioane de dolari. Dar de GoldVish Le Million, un smartphone de „numai” 1,6 milioane? Sunt doar doua dintre cele mai scumpe telefoane din lume.

  • Vertu Signature Diamond

Vertu-Signature-Diamond

Modelul Vertu Signature Diamond este unul dintre cele mai spectaculoase telefoane din lume. Gadgetul este decorat cu aur roz si peste 200 de diamante, pretul fiind unul pe masura – 88.000 de dolari.

  • iPhone Princess Plus

iPhone-Princess-Plus
iPhone Princess Plus  este desenat de celebrul designer austriac Peter Aloisson. Avand o carcasa din aur alb, telefonul are 180 de briliante si costa 176.400 de dolari.

  • BlackDiamond VIPN Smartphone

BlackDiamond-VIPN-Smartphone

BlackDiamond VIPN Smartphone a fost realizat de Sony cu ajutorul designerului Jaren Goh.Telefonul este decorat cu „numai” doua diamante, pe butonul de navigatie si pe spatele acestuia, insa de mare valoare. Dovada, telefonul costa 300.000 de dolari.

  • Vertu Signature Cobra

Vertu-Signature-Cobra
Desenat de casa de bijuterii franceza Boucheron, Vertu Signature Cobra ofera un design exclusivist, cu perle, smaralde si diamante.

  • Luxor Las Vegas Jackpot

Gresso-Luxor-Las-Vegas-Jackpot

Realizat de Gresso, modelul Luxor Las Vegas Jackpot este creat in Elvetia si are o carcasa de 180 de grame de aur. Spatele este realizat dintr-un lemn nobil, din Africa, cu o vechime de 200 de ani – cel mai scump lemn din lume. Telefonul are ecran de safir si costa 1 milion de dolari.

  • Diamond Crypto Smartphone
Diamond-Crypto-Smartphone
Dezvoltat pe platforma Windows CE, Diamond Crypto Smartphone a fost realizat de designerul Peter Aloisson.  Telefonul are o carcasa din aur alb, incrustata cu 50 de diamante, dintre care 10 albastre – foarte rare. Are un pret pe masura – 1,3 milioane de dolari.
  • GoldVish Le Million

GoldVish-Le-Million

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Realizat de Emmanuel Gueit, spectaculosul GoldVish Le Million a intrat in Cartea Recordurilor, in 2006, la capitolul cel mai scump telefon din lume. Avand o carcasa de aur alb de 18K si incrustat cu diamante de 20K,  gadgetul costa in prezent 1,3 milioane de dolari.

  • iPhone 3G King’s Button
kings-button-iphone
iPhone 3G King’s Button a fost construit de designerul de bijuterii austriac Peter Aloisson si contine 138 de diamante. Piesa de rezistenta il constituie cel de 6,6 carate amplasat pe butonul de home screen. Pretul telefonului? 2,4 milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *