Train Your Brain! GadgetReport.ro prezinta un guru al startup-urilor la Bucuresti

Data: 26/05/2014 | Autor: .

GadgetReport.roRoy Daya, unul dintre cei mai cunoscuti experti la nivel international pentru redefinerea modelelor de afaceri, vine pe 21 iunie, in premiera, la Bucuresti. In cadrul conferintelor Train Your Brain, acesta va discuta despre modelele de afaceri in cadrul evenimentului”Train Your Brain to StartUp and NewBusiness”.

Roy Daya este un expert recunoscut la nivel international pentru redefinerea modelelor de afaceri, un autor si orator entuziast, care a inceput recent seria de prezentari oferite publicului larg, dupa 15 ani in care a fost solicitat in exclusivitate de catre corporatii internationale, asociatii si organisme de plasament din toata lumea: MSD, Intel, Orange, HP, Microsoft, SAP, Coca Cola, BP si altele.

Audienta evenimentelor internationale anterioare a fost formata din: proprietari de afaceri, membri ai asociatilor din diverse industrii, cluburi de investitii, institutii de capital, investitori privati, colectori de fonduri, directori de departamente si companii, antreprenori interesati in new business.
Evenimentul se desfasoara la Grand Hotel Continental, Calea Victoriei nr. 56, Bucuresti, in data de 21 iunie 2014, intre orele 10.00 – 18.00. conform agendei prezentate mai jos.

Afis Roy 1GadgetReport.ro este partener media al evenimentului. Inscrieri si relatii pe www.trainyourbrain.ro

AGENDA :

10.00 Inregistrarea participantilor & welcome coffee

10.30 – 13.00 Roy Daya, The Business Model Pro

Prima parte a conferintei este dedicata construirii de modele profitabile de afaceri.
Cum sa creezi un nou business sau un produs nou, intr-un mod cat de profitabil posibil si care va maximiza potentialul sau de reusita?
Despre acele lucruri si notiuni specifice pe care trebuie sa ti le pastrezi in minte si despre greseli pe care sa nu le faci in acest stadiu timpuriu al dezvoltarii afacerii sau produsului, astfel incat sa imbunatatesti substantial sansele ca noul tau business sa supravietuiasca si sa prospere.

Cum scapi de statisticile sumbre de pornire ale unei afaceri, lansand un model de afacere dovedit ca fiind de top?
Aceasta sesiune este absolut necesara pentru oricine isi cauta calea de a lansa o afacere, invatand auditorii pas cu pas cum sa construiasca un model de afacere profitabila.

13.00 – 14.00 Dejun

14.00 – 16.30 Roy Daya, The Business Model Pro

16.30 – 18.00 Discutii consiliere in grupuri mici din randul participantilor.

Prezentarea si discutiile din a doua parte a conferintei sunt dedicate afacerilor deja existente si/sau produselor care nu mai cresc, sau nu mai sunt profitabile.

O prezentare despre strategii avansate, care se va referi la pasi si modalitati practice de a readuce o afacere in stagnare sau declin la profitabilitate.

Managerii si proprietarii de afaceri cheltuie de multe ori toate resursele disponibile, dand randamente marginale. Roy Daya sustine ca toate acestea reprezinta simptome ale unei afaceri complet nealiniate si odata ce va fi fixat si redefinit modelul de afaceri, situatia se va imbunatati cu efecte imediate.

In prezentarea sa, Roy Daya arata cum se poate descompune o afacere in elemente de baza, cum se poate analiza si se pot identifica piesele care nu sunt aliniate si cum se poate gasi si crea astfel un model potrivit si de success pentru orice tip de afacere.

Opreste-te din supravietuire si incepe sa evoluezi, prin redefinerea modelului tau de afaceri.