Ulefone Paris X. Un smartphone cu look premium la numai 480 de lei!

Data: 15/12/2015 | Autor: .

ulefone paris x gadgetreport.ro 2

Chinezii de la Ulefone au lansat o nouă promoţie care vă oferă posibilitatea de a cumpăra unul dintre cele mai interesante smartphone-uri din 2015, Ulefone Paris X, la un preţ de numai 119,99 dolari. Noi am testat fratele geamăn, Ulefone Paris, şi ne-a plăcut.

Ulefone Paris X seamănă din multe puncte de vedere cu iPhone-ul. Este la fel de subţire, materialele sunt aceleaşi. Ce diferă este ecosistemul – Android faţă de iOS şi arhitectura hardware. Asta ca să nu pomenim de preţ, unde diferenţa este de la cer la pământ.

Ulefone Paris X are o configuraţie tehnică similară cu modelul clasic Ulefone Paris. Acelaşi ecran de 5 inchi HD, 2 GB de RAM, spaţiul de stocare de 16 GB extensibil prin card.

ulefone paris x gadgetreport.ro 3

Diferenţa principală este dată de procesor. Ulefone Paris X vine cu un MTK6735 64bit Quad Core în timp ce modelul clasic Ulefone Paris oferă un MTK6753 64bit Octa Core. Diferenţa de performanţă este însă mai mult teoretică, pentru că ambele sunt tactate la 1,3 Ghz.

Ulefone Paris X plusează la camerele video. Chinezii au inţeles cât de importante sunt selfie-urile, aşa că pe modelul X au pus o cameră extrapolată 8 MP pe faţă, spre deosebire de cea de 5 MP de pe modelul clasic.

ulefone paris x gadgetreport.ro 4Cea principală a rămas aceeaşi, un senzor de la Sony de 13 MP care se descurcă decent, însă fără aspiraţii de flagship. Ambele au HDR pentru imagini mai clare, stabilizare optică şi flashlight.

În rest, ambele modele se comportă excelent într-un Android 5.1 fără aplicaţii nedorite şi oferă posibilitatea de a rula două numere de telefon simultan, iar semnalul 4G este foarte bun.

Bateria este aceeaşi, de 2250 mAh, suficientă pentru o autonomie de o zi.

Ulefone Paris X îl puteţi cumpăra de pe GearBest.com la preţul de 119,99 dolari. Şi modelul clasic, Ulefone Paris are acelaşi preţ, dacă îi introduceţi cuponul ParisML. Îl puteţi cumpăra de aici.

Cum arată şi se mişcă Ulefone Paris, vedeţi în tutorialul video GadgetReport.ro