10 sfaturi despre ce le atrage pe femei la un bărbat. Dovedit științific

Data: 19/04/2021 | Autor: .

Odată ce vei învăţa chestiile de bază despre cum să te faci atractiv pentru fete, nu va mai trebui să alergi tu după ele. Vor veni la tine, atrase ca de un magnet. Sună tentant, nu? Cei de la Waytoosocial.com au stat de vorbă cu psihologii şi au realizat un tutorial interesant despre ce le atrage pe femei la un bărbat.

Ce le atrage pe femei la un bărbat? Lucrurile, atitudinile care ies din obişnuit. Dacă te comporţi la fel ca restul lumii, nu te aştepta să ai succes. Învaţă ca de fiecare dată când eşti în jurul femeilor, să faci ceva inedit, să te comporţi altfel decât ceilalţi.

Care este secretul? În general în societate funcţionează puterea exemplului. Cei mai mulţi oameni se inspiră din acţiunile celorlalţi, încearcă să le copie atitudinea, să se îmbrace la fel etc. Pentru a face diferenţa, încearcă să te diferenţiezi de restul bărbaţilor, să încerci o atitudine diferită, să inspiri o personalitate altfel decât a „ turmei”. Atenţie însă – să fii diferit nu înseamnă să fii ciudat! Femeile fug de cei mult prea „săriţi de pe fix”.

Cum să devii diferit? Gândeşte-te în primul rând la ce fel de persoană vrei să fi. Social, atractiv, vorbăreţ, volubil, sau dimpotrivă – distant, inaccesibil, misterios. Îţi garantăm că ambele variante sunt atractive pentru sexul opus.

De ce bărbaţii adorm mai repede decât femeile

Ce le atrage pe femei la un bărbat?

Contează cum te îmbraci. Dacă mergi la un club (mai putin in perioada asta de pandemie), dacă toţi ceilalţi din jurul tău sunt îmbrăcaţi la patru ace, în haine de firmă, să ai o ţinută lejeră, fără pretenţii, s-ar putea să te ajute. Vei fi calificat drept un tip căruia nu îi pasă de reguli, ceea ce ar putea fi atractiv pentru tipele rebele.

Regula este valabilă şi invers. Dacă eşti într-un club non-conformist, să afişezi o ţinută smart-casual s-ar putea să te claseze drept tipul cu bun gust, cu valori, de încredere. Cine n-ar vrea să aibă un asemenea prieten, care să o trateze pe măsura aspiraţiilor?

Ideea este, în esenţă, că cu cât ai un look altfel decât în mediul în care te afli, cu atât vei fi remarcat mai uşor. Bineinţeles „haina face pe om”, însă e nevoie să îndeplineşti şi prima regulă, esenţială, să comunici la un nivel atractiv pentru femeia care te doreşte.

Cum faci asta? Deschide ochii şi ia-te după atitudinea ei, după felul cum se îmbracă etc. Încearcă să vorbeşti mai puţin despre tine şi să afli mai mult despre ea. Pune întrebările în aşa fel încât să nu poată să răspundă dar cu „da” şi „nu”.

Cinci motive pentru care barbaţii şi femeile nu pot fi doar prieteni

Ce le atrage pe femei la un bărbat?

Foloseşte şi trucul clasic care să îi dea siguranţă – chestia aia cu „şi mie îmi place asta”. Iar dacă vezi că discuţia avansează, încearcă „ marea cu degetul”, să atingeţi subiecte fierbinţi, precum sexul. Va arăta că eşti un bărbat adevărat, că ştii ce vrei – chestie care s-ar putea să fie ceea ce îşi doreşte. Doar pentru asta s-a făcut frumoasă şi a ieşit în oraş. Să întâlnească un posibil partener.

Misterul faimoasei Zaraza. Femeia care a uimit Bucureştiul