Allview P8 Energy mini. Telefonul românesc de 799 lei

Data: 19/01/2016 | Autor: .

Allview P8 Energy mini gadgetreport.roAllview a anunţat marţi lansarea noului smartphone Allview P8 Energy mini, un telefon din gama medie, cu dotări decente, printre care o cameră de 8 MP cu stabilizare optică, Android 5.1 şi un preţ de 799 lei.

Allview P8 Energy mini vine cu un ecran de 5 inch IPS HD, cu rezolutie de 1280×720 pixeli, protejat de zgârieturi prin DragonTrail Glass, cu sticlă curbată pe margini 2.5D.

Allview P8 Energy mini este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core cu frecventa de 1,3GHz, care împreună cu memoria RAM de 2GB și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop asigură o experiență multimedia optimă. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB.

Acumulatorul de 4.000MAh asigură o autonomie de până la 400 de ore în stand-by și 1.500 de minute de convorbire. Consumul de energie poate fi însă personalizat de către utilizator, în funcție de nevoile sale zilnice. Spre exemplu, limitarea la funcțiile principale ale telefonului poate prelungi durata de funcționare a acestuia cu până la 9 zile. Datorită funcției Fast Charging acumulatorul se încarcă de la 0 la 10% în aproximativ 9 minute, iar o zecime din energia sa poate susține funcționarea smartphone-ului în Mod Extrem pentru 22 de ore și 30 de minute.

Energia telefonului P8 Energy mini poate fi de asemenea direcționată spre alte dispozitive, cablul OTG transformând smartphone-ul în power bank pentru alte terminale.

Allview P8 Energy mini 1

Telefonul are o cameră principală de 8MP cu autofocus si HDR, care înregistrază video la calitate Full HD. Pasionații de selfie-uri au la dispoziție camera frontală de 5MP precum și funcția de corectare manuală sau automată a trăsăturilor feței. Fotografiile private pot fi păstrate într-un album special, accesat doar prin parolă.

Cei care vor testa noul terminal Allview vor avea ocazia să descopere diverse funcții ingenioase, menite să le economisească timpul prețios: prioritizarea activităților zilnice prin Notificare Inteligentă, controlarea dispozitivului prin gesturi simple care conduc direct la aplicația dorită sau accesarea rapidă a principalelor funcții si setări.

Prețul smartphone-ului P8 Energy mini este de 799 lei. Detalii, pe site-ul Allview.

SPECIFICATII TEHNICE

Smartphone Dual SIM
Baterie 4000 mAh, pana la 25 ore timp de convorbire in mod Normal
Pana la 400 ore in stand-by
Mod inteligent economisire energie
Functie Power bank
Procesor: Quad Core 1,3GHz
Procesor grafic: Mali 400
Display: 5’’ IPS HD 1280×720 px, 2,5D, ONCELL, Full Lamination
Memorie Flash: 16GB, extensibila prin card MicroSD de pana la 128GB
Memorie RAM: 2GB
Camera principala: 8MP Autofocus, rec. Full HD1080p, HDR,
Camera frontala: 5MP, Infrumusetare fata
Sistem de operare: Android™ 5.1, Lollipop
Chameleon
DTS