Apariția oamenilor, dată înapoi cu milioane de ani! A existat o civilizație dispărută?

Data: 4/10/2022 | Autor: .

Cercetătorii de la Institutul de Paleontologie și Paleoantropologie a Vertebratelor (IVPP) din Beijing au făcut o descoperire care vine să reseteze toate teoriile legate de apariția oamenilor. Pe internet, teoria face furori, alimentând supozițiile că, acum cîteva milioane de ani, pe Pământ ar fi existat o civilizație dispărută în urma unui eveniment apocaliptic.

Teoria lansată de chinezi pleacă de la o descoperire despre…pești. Cercetătorii au descoperit o serie de fosile de pești care datează de acum 436 până la 439 de milioane de ani, din perioada numită perioada Siluriană.

Fosilele descoperite în provinciile Guizhou și Chongqing din China conțin cei mai vechi dinți găsiți vreodată și i-au ajutat pe oamenii de știință să înțeleagă modul în care s-au format maxilarele și membrele noastre cu milioane de ani în urmă.

Ca urmare a acestei descoperiri uluitoare, este posibil ca primii strămoși ai oamenilor să fi existat cu aproximativ 10 milioane de ani înainte de ceea ce se credea inițial.

„Noile fosile schimbă totul”, a declarat Zhu Min, liderul echipei care a făcut descoperirea. „Acum știm cât de mari sunt, cum arată și cum au evoluat în timp”.

Misterul civilizației Mittani! Un oraș vechi de 3.400 de ani, apărut în urma secetei

Ce s-a întâmplat în Silurian?

Potrivit cercetătorilor, spre sfârșitul Silurianului au început să apară peștii cu fălci, ceea ce le-a permis să fie vânători mai buni și, prin urmare, să transmită gene mai bune. Acesta a fost un pas uriaș în evenimentele evolutive care vor duce în cele din urmă la dezvoltarea omenirii.

Aceasta nu este singura descoperire recentă care indică existența unor ființe impresionante cu mult înainte ca oamenii, așa cum îi știm noi, să fi cutreierat Pământul. În Orientul Mijlociu a fost găsit un colț de elefant preistoric uriaș, cu o lungime de 2,5 metri și o vechime estimată la aproximativ 500.000 de ani.

Cine i-a învățat pe babilonienii antici….trigonometrie? Au fost extratereștrii?

Se crede că această descoperire ar putea proveni de la un animal de două ori mai mare decât elefanții africani cu care suntem obișnuiți astăzi. Colțul a fost găsit de biologul Eitan Mor, care a fost în vizită în regiune pentru a cerceta elefanți străvechi.

Acesta a declarat: „Spre surprinderea mea, am observat ceva ce părea a fi un os de animal mare care ieșea din pământ. Când m-am uitat mai atent, mi-am dat seama că era „ceva real”, așa că m-am grăbit să raportez acest lucru.”

Zealandia, al optulea continent. Primele imagini cu o lume dispărută în mod misterios

A existat o altă civilizație?

Descoperirile chinezilor vină să pună gaz pe focul teoriilor privind posibila existență a unei civilizații misterioase pe Pământ, înainte de ,,resetarea’’ vieții, urmare a unui eveniment cataclismic.

Aceasta civilizație ar fi construit multe dintre monumentele inexplicabile de pe Terra, asociate în prezent oamenilor din Epoca de Piatră. Vorbim de construcții uriașe, de la complexuri ritualice la piramide și uriașe amenajări logistice.

Oamenii preistorici, legături cu extratereștrii? O specie necunoscută, descoperită în ADN-ul uman