Apple grabeste lansarea iPhone 6. Cum va arata noul smartphone (VIDEO)

Data: 27/02/2014 | Autor: .

iphone-6-conceptApple ar putea lansa smartphone-ul iPhone 6 mai devreme, cel mai probabil in iulie, pentru a contracara miscarile rivalilor de la Samsung, HTC, LG si Sony. iPhone 6 era anuntat, initial, pentru septembrie sau octombrie.

Informatia a fost lansata de analistul Abhey Lamba, de la Mizuho Securities intr-o nota pentru investitorii in actiunile Apple.

Lamba afirma ca a discutat cu furnizorii Apple si ca acestia au primit deja comenzile pentru noul smartphone.

Analistul nu exclude insa varianta ca furnizorii sa fi primit comada mai devreme pentru ca Apple vrea ca, in momentul lansarii, sa nu mai aiba probleme cu stocurile de telefoane, ca in anii trecuti.

“O lansare mai devreme va ajuta Apple sa faca fata cererilor pentu noul telefon, mai ales in timpul sezonului vacantelor”, a declarat Abhey Lamba, citat de STREETINSIDER.COM

Potrivit expertului, iPhone 6 va avea un ecran mai mare, intre 4,7 si 5,5 inchi si va rula noul sistem de operarare iOS 8.

 GadgetReport.ro scria, recent, ca smartphone-ul iPhone 6, cunoscut si sub numele de “iPhone Air”, ar urma sa aiba un ecran de 4,9 inchi, un procesor spectaculos, A8 pe 64 biti, si sa fie cu 40 la suta mai subtire decat iPhone 5s.

Potrivit surselor din industrie, iphone 6 va fi insa ceva mai greu decat modelele precedente, urmand sa aiba o carcasa metalica. In ceea ce priveste designul, iPhone 6 va urma liniile iPhone 5s.

Potrivit jurnalistilor, inaintea lansarii, Apple va reduce pretul iPhone 5s cu 100 de dolari, cel mai probabil in luna mai.

Dincolo de zvonuri, expertii se intrec in concepte ce vin sa prefigureze noul telefon iPhone 6.

Designerul Federico Ciccarse a lansat un nou exercitiu de design. Daca iPhone va arata in modul in care il puteti vedea in clipul de mai jos, cu siguranta va avea un cuvant greu de spus in piata.

Si designerii de la Fuse Chicken au lansat, recent, un exercitiu de design, Il vedeti in clipul video de mai jos.

O alta idee privind noul iPhone 6 a fost prezentata, recent, de designerii de la SET Solution.